Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Brita

Nyd renere vand med en frisk smag hver dag. En BRITA filterkande reducerer vandets indhold af bly, kobber, kalk og klor. Vælg en kande fra BRITA og få velsmagende vand. Læs mere om BRITA og de forskellige kander, nederst på denne side.
Sortér efter

Mærker

3 produkter
Sortér efter

BRITA: Renere vand med frisk smag

Med en BRITA vandfilterkande kan du filtrere dit vand fra hanen, så det er fri for dårlig smag og uden uønskede stoffer. Vand fra vandhanen har ligget i vandrørene længe, hvilket gør at det ofte får en bismag. Derudover tilføres vandet forskellige stoffer lige fra rensning til det ender i din vandhane. Disse stoffer og den ikke altid lækre smag, kan en BRITA filterkande fjerne/reducere betydeligt. 

 

Sådan virker BRITA

Det som renser vandet i en BRITA kande, er kandens filterpatron. MAXTRA+ MicroFlow er teknologien som anvendes i vandfilterpatronerne fra BRITA. Når vandet skænkes fra kanden, løber vandet igennem filtret. Filtret sørger for at filtrere vandet, sådan at kalk fjernes, metaller som bly og kobber fjernes, mens andre stoffer som klor også fjernes.

Dette resulterer i, at vandet du skænker fra din BRITA kande, er utroligt blødt, velsmagende og sundt at drikke. Eftersom BRITA kanden kan opbevares i køleskabet, vil du også altid have koldt drikkevand klar, når tørsten melder sig.

Skift af filter i din BRITA kande

Når du køber en BRITA kande følger der et BRITA vandfilter med. Filtret bør udskiftes ca. 1 gang om måneden, eller efter omkring 120 L vand. Hvis du undlader at skifte filtret, vil filtret blive mættet så det ikke kan optage flere uønskede stoffer.

Nedsænk filtret i vand inden det monteres i kanden. Når filtret er fyldt med vand, tages det op og monteres i tragten på kanden. Fyld herefter kanden med vand og lad det løbe igennem, gentag 2 gange og kassér vandet. Dette gøres for at skylle evt. løse kulpartikler ud af filtre. Partikler kan efterfølgende forekomme, men de er dog uskadelige, da det er naturmateriale.

 

Hvilken BRITA kande skal du vælge?

Hos Helsam forhandler vi forskellige varianter af BRITA kanden. Du kan vælge mellem kander med plads til 2,4 L og 3,5 L vand. Alle kander er fremstillet af BPA- og ftalatfri plastik. Derudover tåler kande og tragt en tur i opvaskemaskinen – sørg for at fjerne låg og filter inden du vasker kanden.

  • BRITA Marella – har en manuel kalender, der gør det muligt at indstille den dato hvor filtret er skiftet. 

  • BRITA Elemaris – med elektronisk system der fortæller dig, hvornår du bør skifte filter. Derudover har Elemaris et ergonomisk soft grip håndtag og en non-slip bund.

Når tiden nærmer sig og du skal skifte filter i din kande, kan du hos Helsam købe nye filtre. Du kan vælge mellem en 2-pak eller pakke med 4 stk. nye BRITA filtre.