Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Chlorella Ferskvandsalge

Chlorella er en grøn ferskvandsalge fra Japan, hvor det er yderst populært som kosttilskud. Der findes flere arter af chlorella, og de mest anvendte er chlorella vulgaris og chlorella pyrenoidosa. Chlorella indeholder en stor del klorofyl, der giver algen dens grønne farve, og den kan anvendes i forbindelse med forstoppelse som udrensning og til at forbedre tarmfloraen, samt mod dårlig ånde og kropslugt.

Hvorfor er Chlorella sundt? | Hvor meget Chlorella skal du tage, og kan du få for meget?
Chlorella hos Helsam

Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Din guide til Chlorella

Hvorfor er Chlorella sundt?

Chlorella er sammensat af mange sunde næringsstoffer, herunder protein der bidrager til at kroppen kan fungere optimalt. Du kan med fordel blande chlorella i en lækker smoothie eller juice, og give din krop et protein-boost. Udover protein indeholder Chlorella også vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

 

Hvor meget Chlorella skal du tage, og kan du få for meget?

En daglig dosis af chlorella er ca. 5-8 gram. Følg altid vejledningen på det enkelte produkt. Du opnår den bedste virkning af Chlorella ved at indtage det 20-30 minutter før et måltid. Dermed optages næringsstofferne bedst muligt.

Der er ikke rapporteret om alvorlige bivirkninger i forbindelse med indtag af chlorella. Nogle kan opleve at få oppustet mave og øget luftdannelse. Skulle du opleve andre bivirkninger bør du stoppe med at bruge produktet.

 

Chlorella hos Helsam

Hos Helsam finder du chlorella i kapsel- og pulverform. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.