Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Clif Bar

En Clif bar er en energibar, som du kan have med overalt. Størrelsen er praktisk og passer i tasken, så du nemt kan have den med på arbejde, til træning, i skole eller hvor end du skal hen. Den kan selvfølgelig også nydes derhjemme. Den er et godt alternativ til mellemmåltidet, eller den usunde snack der ikke mætter ordentligt.
Clif barren findes i mange varianter, så der er helt sikkert også en eller to du kan lide. Læs mere om Clif barren her på siden, og vælg din favorit.

Historien bag Clif bar | Vælg din favorit | Køb din Clif bar hos Helsam
Vis som

Mærker

0 produkter
Vis som

Clif Bar: Den ultimative energibar

Historien bag Clif bar

Clif Bar er en familieejet virksomhed fra Californien i Amerika. De tror på, at glade og sunde mennesker laver den bedste mad. Derfor går de hos Clif Bar meget op i sundhed og meningsfuldt arbejde, hvilket også kommer til udtryk i deres barrer der er af høj kvalitet.

Manden bag idéen til Clif Bar, Gary, opkalder barren efter sin far, Clifford. Uden sin far, havde Gary ikke fået den tilknytning til naturen, som han fik gennem deres mange ture og eventyrer i den amerikanske natur.

Gary fik idéen til Clif Bar tilbage i 1990, og i 1992 kom den første Clif Bar på hylderne i butikkerne. De to år fra idé til virkelighed, gik med at finde frem til den perfekte opskrift, og det skete alt sammen i Garys’ mors køkken. I dag har Clif Bar egen fabrik, og deres produkter fremstilles både i Amerika og i Canada.

 

Vælg din favorit

Prøv den lækre Clif bar, og vælg den variant du bedst kan lide. Du finder bl.a. følgende varianter:

• Muesli mix
• Blueberry crisp
• Choco hazelnutbutter
• Choco peanutbutter
• Chcolate almond
• Crunchy peanutbutter

Alle de smagfulde Clif bars indeholder og vitaminer og mineraler. En Clif bar er ikke 100 % økologisk, men indeholder 70 % økologiske ingredienser.
Clif barren er især udviklet til sportsfolk og idrætsudøvere, og derfor er den bagt på en måde der gør, at den ikke ændres af temperaturpåvirkninger. En Clif bar smager godt – uanset om det regner, det sner eller solen skinner.

Hvis du spiser en Clif bar i forbindelse med træning, kan du både bruge den før, under og efter. Hvis du vælger at spise den før din træning, er det en god idé, at spise den to-tre timer før din træning starter. På den måde kan musklerne nå at optage barrens energi, og være klar til fysiske aktiviteter.

 

Køb din Clif bar hos Helsam

Hos Helsam finder du flere af de kendte Clif Bars. De er fulde af smag, og kan nydes af alle uanset hvor man befinder sig. Uanset hvilken du måtte ønske, kan du bestille den online, og vælge at få den leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også mere end velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af helsekostprodukter.