Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Cocosa

Produkterne fra Cocosa er - som navnet måske antyder - baseret på kokosnød. Produkterne er udviklet og fremstillet så naturligt som muligt. Du kan se vores udvalg af eksempelvis kokosolie, kokosmel og kokossukker i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Kokosprodukter fra Cocosa

Cocosa er et firma, der udvikler produkter baseret på kokosnød. Firmaet udvikler og fremstiller produkterne så naturligt som muligt, og bruger naturens sundhed til at skabe fine kvalitetsprodukter til dig. "Men hvorfor kokos?" tænker du sikkert. Kokosnød er godt for maven, da det sætter godt gang i mavesystemet. Desuden er den god for helbredet. Nødden indeholder bl.a. mange proteiner, fedtsyrer og kulhydrater, som er alt sammen er nødvendige og utroligt sunde for din krop.

Kokosnødden gror på kokospalmen og importeres til Danmark, hvor vi er vilde med den skønne nød.
Cocosas produkter indeholder netop alle disse gode ting, som kan findes i kokosnødden. De mest efterspurgte er kokosmel og kokosolie.

Cocosa Pure Coconut Oil egner sig godt til madlavning med høje temperaturer, f.eks. stegning. Olien er optimal, da den ikke indeholder nogen særlig smag og lugt, mens den er utrolig rig på laurinsyrer og forskellige mellemlange fedtsyrer. Kokosolie er en ideel olie til lavkulhydrat kost.

Kokos har en lækker og frisk smag, som er skøn at anvende i madlavningen. Den dejlige smag og den friske aromatiske duft kan nydes i Cocosa-produkter, mens du samtidig indtager vitaminer og fedtsyrer, som er gode for din krop.

Desuden har Cocosa både fødevarer, kosmetik og sæber. Så gør dig selv en tjeneste og anvend Cocosas skønne kokosprodukter.