Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Colibri

Er du så uheldig at være blevet ramt af mølangreb? Heldigvis kan du komme dem til livs, inden de laver alt for mange skader. De forsvinder ikke af sig selv, og det er derfor vigtigt, at du gør noget for at beskytte dine ting. Møl kan lave huller i dit tøj, hvilket du helt sikkert ikke ønsker.
Læs mere om hvordan mølposerne fra Colibro kan forebygge mølangreb, og vælg de rette poser til dit behov.

Hvad er en mølpose? | De forskellige typer af mølposer | Hvad er møl? | Køb mølposer fra Colibri hos Helsam
Sortér efter

Mærker

9 produkter
Sortér efter

Colibri-mølposer: Forebyg mølangreb

Hvad er en mølpose?

Mølposerne fra Colibri skaber en beskyttende atmosfære, hvori møllene ikke trives. Poserne udsender rene dufte, der er behagelige for os mennesker, men ikke vellidte af møllene. Poserne indeholder 100 % rene botaniske ekstrakter fra bl.a. eukalyptus, citrus, pebermynte, nellike og lemon.
Poserne består af bomuldsgenbrugspapir, og er håndlavede med hensyntagen til både miljø og den sociale udvikling i Tamil Nadu i Indien, hvor poserne produceres.

 

De forskellige typer af mølposer

Colibri producerer mølposer der passer til både skabe og skuffer. Det betyder, at du kan beskytte dit tøj, sengetøj osv. uanset om det ligger i en skuffe, eller hænger i et skab på bøjler.

Du kan vælge mellem enkeltposer eller pakker med flere forskellige. Læs mere under det enkelte produkt, hvor du også kan se, hvilke dufte som pakkerne indeholder.

Alle poser virker i 6 måneder, hvorefter de bør udskiftes for at få den optimale effekt, så du undgår besøg af møl.

 

Hvad er møl?

Møl er små grå-brune insekter med vinger. De kan nemt sprede sig fra hus til hus, hvis tøj eller møbler der er angrebet af møl, flyttes til et andet hus. Møllene kan også sprede sig gennem rør og opgange i lejligheder. Det er ikke selve møllen der laver huller i tøjet, men dens larver.
Hvis du er hårdt ramt af et mølangreb, er det en rigtig god idé at tømme dine skabe og skuffer for tøj. Støvsug møblerne grundigt – alle sprækket og åbninger skal støvsuges. Sørg også for at støvsuge lister ved gulv og loft, da møllene nemt kan gemme sig disse steder.

Tøjet kan vaskes ved 50 grader, hvor møllene dør. Hvis dit tøj ikke tåler vask ved så høje temperaturer, kan du i stedet fryse tøjet ned i 3-4 døgn. Både møl, larver og æg dør ved frysning, men det er vigtigt at luften frit kan cirkulerer rundt i tøjet, så du må altså ikke pakke det alt for tæt.
Efter rengøring og behandling, anbefaler vi at du fremover bruger mølposer, så du undgår mølangreb i fremtiden.

 

Køb mølposer fra Colibri hos Helsam

Hos Helsam finder du mølposer til skabe, skuffer og tøj der forebygger mølangreb. På den måde kan du beskytte dit tøj, så du undgår huller og andre skader. Vælg den mølpose du kan bruge, og bestiller du den online, kan du vælge fragtfri levering til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne råd og personlig vejledning i dit næste køb – uanset om det er i forbindelse med køb af mølposer eller andre produkter.