Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Compeed

Det kan være en smertefuld oplevelse at have fået vabler på fødderne. Især hvis du er nødt til at have sko på, hvor området med vablen bliver udsat for smertefuld friktion, når du går. Et almindeligt plaster er sjældent nok til at tage smerten, når du skal have sko på, og ofte går der ikke lang tid, før plastret er blevet krøllet sammen nede i skoen og i stedet er mere til irritation end til gavn mod en øm vabel.

Hvis du ønsker hurtig smertelindring, når du har fået en vabel, så anbefaler vi, at du vælger et Compeed plaster, der er designet særligt til at beskytte vablen mod friktion og give hurtig smertelindring, så vablen har mulighed for at hele. Hos Helsam finder du et bredt udvalg af Compeed plastre til både store og små vabler. Du finder også Compeed plastre til forkølelsessår, fingerevner, knyster og ligtorne.

Hvorfor får man vabler? | Hvordan bør man behandle vabler? | Hvordan behandler du bedst ligtorne? | Plaster til forkølelsessår og fingerrevner

Sortér efter

Mærker

14 produkter
Sortér efter

Smertelindring med Compeed plaster

Hvorfor får man vabler?

En vabel er en smertefuld blære, som kan udvikle sig på grund af friktion og tryk fra en sko eller en sok, der sidder forkert. En vabel kan også opstå på grund af knyster. En vabel kan hurtigt dukke op, men tager flere dage om at heles, og derfor gælder det også om at sørge for den rigtige behandling fra starten, så vablen ikke skal bruge unødvendig tid på helingsprocessen. For at undgå vabler bør du altid gå i ordentligt fodtøj og beskytte sart hud med et plaster, inden du tager nye sko på.

 

Hvordan bør man behandle vabler?

Når du har fået en vabel, gælder det for det første om at minimere risikoen for tryk og friktion. Det kan du gøre med et Compeed vabelplaster. Dette plaster hjælper nemlig med at aflaste og sikrer, at vablen ikke bliver værre ved hjælp af sin støddæmpende funktion, som også danner et beskyttende lag. Du bør undgå at prikke hul på vablen, og hvis vablen springer af sig selv, så skal du vaske området med en mild sæbe, så du ikke risikerer en infektion. Uanset hvor på foden, du får en vabel, så findes der mange forskellige plastre fra Compeed, der passer til det enkelte område, uanset om det er hælen, mellem tæerne eller under foden.

 

Hvordan behandler du bedst ligtorne?

En ligtorn kan være til meget stor gene, og derfor er det også vigtigt at begynde den rigtige behandling, så den kan forsvinde igen så hurtigt som muligt. En ligtorn er et sted på huden – normalt over et knoglefremspring – hvor huden laver en horndannelse for at beskytte sig mod skader. Ligtornen har et mørkere område, der er dens rod, og dette punkt gør ondt, når det bliver udsat for tryk. Så snart en ligtorn begynder at udvikle sig er det derfor vigtigt at beskytte området mod tryk. Det kan du gøre med et Compeed ligtorn plaster, som hjælper med at blødgøre og aflaste området. Samtidig er det også vigtigt, at du ikke har for små sko på.

 

Plaster til forkølelsessår og fingerrevner

Ud over plastre til fødderne, så laver Compeed også plastre til dig, der døjer med forkølelsessår eller fingerrevner, der smerter og irriterer, når du skal bruge dine hænder. Compeeds plastre til forkølelsessår er usynlige og giver op til 12 timers uafbrudt behandling af såret, så det hurtigt kan forsvinde igen. Samtidig sørger plastret også for at mindske risikoen for, at såret spreder sig.

Med et Compeed plaster til fingerrevner får du et specielt designet plaster, der beskytter og behandler flossede neglebånd og revner i fingerspidserne. Disse plastre funger som et andet lag hud og hjælper med at smertelindre og bevare den naturlige fugtbalance. Uanset hvilket Compeed plaster, du har brug for, så finder du et stort udvalg hos Helsam, så du hurtigt kan slippe af med ubehagelige og smertefulde vabler, ligtorne, fingerrevner eller forkølelsessår.