Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Croll & Denecke

Croll & Denecke er en tysk virksomhed der stammer tilbage fra 1897. Virksomheden producerer bl.a. naturlige bade svampe, bæredygtige børster, massagehandsker, massagebolde og meget andet.

Hvis du leder efter en naturlig svamp, som du kan skrubbe din krop ren med i badet, så har Croll & Denecke helt sikkert det perfekte produkt til dig!

Svampene findes i Middelhavet, hvor de gror på havbunden. De svampe der bruges til kropspleje udvælges nænsomt, og det sker på en måde der ikke skader naturen. Bæredygtighed og omhyggelig håndtering af råvarerne fra havet, er de grundlæggende elementer for firmaet, samt grunden til deres succes. Hver svamp er unik ligesom os mennesker.

Premium-svampe er høj kvalitet, og hentes i Middelhavet. De er særligt smukke og har en ensartet porestruktur. Medium-svampene har stort set samme kvalitet som Premium-svampene, dog er de mindre jævne og har større porer. De fine silke-pore-svampe, som kan gro i store dybder i Middelhavsområdet, er særligt egnet til baby- og ansigtspleje.

Med produkter fra Croll & Denecke får du original luksus fra naturen af særklasse, til forkælelse af krop og sind.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af bæredygtige produkter, og skrub din krop lækker ren med de fine svampe fra Croll & Denecke! Husk du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker – vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning af dit nye køb.

Sortér efter

Mærker

48 produkter
Sortér efter