Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Dannevang

Står du og mangler lækre, smagfulde og økologiske ingredienser til din bagning? Eller har du lyst til naturlige snacks? Måske er produkterne fra Dannevang noget for dig. Du finder et spændende udvalg af de danske og økologiske produkter her på Helsam.

Hvem er Dannevang? | Økologiske produkter | Dannevang produkter hos Helsam
Sortér efter

Mærker

3 produkter
Sortér efter

Dannevang: Økologisk

Hvem er Dannevang?

Dannevang er en serie af økologiske produkter. Alle produkter i serien, produceres og pakkes i Lystrup nær Århus. De der står bag Dannevang serien, er danske Biogan, og siden 2016 har de givet smag til den flotte serie af økologiske produkter.
Biogan har eksisteret siden 1995, og har i dag et udvalg der består af 90 % kolonialvarer og 10 % frosne bær og grøntsager. Se også de andre produkter fra Biogan her på Helsam.dk.

 

Økologiske produkter

På Helsam.dk har vi et smagfuldt udvalg af nødder og kerner, tilberedt på en måde så de er fantastiske som en sundere snack. Du kan bl.a. vælge mellem ristede græskarkerner, kokos smil samt ristede og saltede nøddemix. 
Uanset anledningen, er en skål med en af de lækre nøddemix et sikkert hit – både blandt børn, unge og voksne. De ristede produkter er ristet uden brug af nogen former for fedtstof, hvilket betyder, at du får et produkt med den originale og naturlige smag. Dannevangs saltede produkter er også mindre saltede end andre saltede produkter, hvilket kun er godt for dig, din krop og den samlede smagsoplevelse.

Find det produkt fra Dannevangserien, som du kan tænke dig at prøve, og lad dig blive overrasket over kvaliteten og smagen.

 

Dannevang produkter hos Helsam

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af produkter fra Dannevang. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam butik. Besøger du os i en af vores mange butikker, står vi altid klar til at give dig personlig vejledning og gode råd i forbindelse med dit næste køb af helsekostprodukter.