Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Divaderme

Er det tid til nyt makeup? Prøv Divadermes skønne produkter til både vipper og bryn, som ikke indeholder parfume. Læs mere om produkterne her på siden, og se om det er noget for dig og din skønhed.

Divadermes skønne produkter | Sådan bruger du makeup | Ansigtspleje | Find Divaderme hos Helsam
Vis som

Mærker

0 produkter
Vis som

Divaderme: Naturlige makeup-produkter

Divadermes skønne produkter

Udvalget af Divaderme produkter hos Helsam inkluderer eyeliner, mascara og makeup til dine bryn. Alle produkter er vind- og vejrfaste, og du skal derfor ikke bekymre dig om makeuppen holder. Produkterne er nemme at bruge, og de giver alle sammen et super flot look.
Prøv f.eks. Divaderme Brow Extender eller Divaderme Lash Extender. Både dine bryn og vipper vil se naturligt længere og fyldigere ud.

 

Sådan bruger du makeup

Måske kender du allerede til brugen af makeup, eller også kan du bruge et tip eller to til fremtidig brug. Herunder finder du tips til brug af både eyeliner, mascara og makeup til dine bryn.
Øjenbrynene giver ansigtet karakter, og det kan derfor være en fordel at synligøre øjenbrynene med en øjenbrynspen. Øjenbrynspenne fås i forskellige nuancer, hvilket gør det lettere for dig at finde en der passer til din hud- og hårfarve. Øjenbrynspennen har den fordel, at den nemt kan vaskes af igen. Øjenbrynspennen er fantastisk at have i sin makeup pung, da du hurtigt vil kunne ændre ansigtsudtryk, ved at gøre sine øjenbryn mere tydelige eller skarpe. Øjenbrynspenne kan også bruges til at lappe de huller der eventuelt kan være i øjenbrynene, og dermed gøre dem mere fyldige.
Eyelinere kan bruges til give dine øjne ekstra liv, både til hverdag og fest. Giv dine øjne et dramatisk blik, eller skjul trætte øjne efter en lang nat. Læs mere om brugen af eyeliner, og få det look du ønsker.
Mascaraen er for mange kvinder en helt naturlig del af den daglige makeup. Andre vælger at bruge den, når der skal ske lidt ekstra. Uanset hvornår du vil bruge den, er den fantastisk at have.
Læg mascaraens børste så langt ind mod øjenvipperne og huden som muligt. Lav siksak med børsten frem og tilbage på øjenvipperne. Husk at blinke samtidig. Det lag du har fået på øjenvipperne nu, passer fint til hverdagene. Du kan også vælge at lægge 2-3 lag for at få et bedre look til f. eks. fest.

 

Ansigtspleje

Det er altid en god idé at rense dit ansigt før og efter brug af makeup. Makeuprester kan hurtigt hobe sig op, hvilket kan resultere i tilstoppede hudporer og uren hud. Brug en god ansigtsrens morgen og aften, og slut af med en effektiv ansigtscreme der tilfører fugt og plejer huden. Du får ikke kun en pænere hud, men du vil sikkert også opleve, at makeuppen sidder bedre.

 

Find Divaderme hos Helsam

Du kan roligt gå på opdagelse i vores flotte udvalg af Divaderme makeup produkter, for du finder helt sikkert et produkt der passer til lige netop dig. Det fulde udvalg finder du her på Helsam.dk, men i nogle af vores butikker kan du også finde produkterne. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i dit køb, og du er altid velkommen i en af vores mange butikker. Som altid kan du få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam, så længe du bestiller online.