Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Doves Farm

Doves Farm er specialist i mel- og kornprodukter. I sortimentet fra Doves Farm finder du bl.a. økologisk mel, glutenfri mel, speltmel, cornflakes, småkager og mysli. Du kan se hele vores udvalg af produkter fra Doves Farm i vareoversigten herunder. 
Sortér efter

Mærker

32 produkter
Sortér efter

Korn- og melprodukter fra Doves Farm

Doves Farm er en økologisk melspecialist og en familieejet virksomhed. De fleste af Doves Farm’s råvarer kommer fra det lokale Wessex-område i England. Doves Farm er dedikerede til at opretholde økologiske, etiske fairtrade landbrugssystemer, de værner om samarbejdet med leverandører og kunder og støtter lokale samfundsprojekter. 

Doves Farm gør en stor indsats for at producere produkter af høj standard for folk, der går op i kvalitet og gode råvarer. Doves farm er specialiserede melmøllere og bagere. Doves Farm producerer en bred vifte af melprodukter, eksempelvis økologisk mel, glutenfri mel, kagemel, pastamel og spelt mel. I bageriet fremstilles kiks, småkager, cornflakes, mysli, myslibarer og meget mere. Når du prøver de lækre økologiske og glutenfri produkter fra Doves, vil du forstå, hvorfor man siger ”Dove’s the difference”. 

Doves Farm Foods blev etableret af Michael og Clare Marriage på grænsen mellem Wiltshire og Bershire i England i 1978.  

Mel- og kornproduktion udgør kernen i virksomhedens produkter. Doves Farm producerer mange forskellige typer af mel. Doves Farm tilbyder således 21 forskellige slags mel, herunder glutenfri mel, hvedefri mel og mel til diabetikere. Doves Farm har desuden et udvalg af fairtrade produkter. Mange års ekspertise med kornbaserede fødevarer, har gjort Doves Farm i stand til at tilføje cornflakes, småkager, søde og salte kiks samt kager og brød til deres udvalg af produkter.