Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Dr. Antonio Martins

Dr. Antonio Martins er ren økologisk kokosjuice, som kommer direkte fra unge, umodne koksnødder. Den unge kokosnød indeholder en sand skat fra naturen: frisk, klar kokosjuice, som smager vidunderligt forfriskende, naturligt sød, mild og med et strejf af – ja, kokos. Læs mere om de spændende produkter, og husk, bestiller du online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik


Om Dr. Antonio Martins | Spændende produkter | Kokosjuice og kokosvand | Hvad kan kokosjuice bruges til? | Køb produkter fra Dr. Antonio Martins hos Helsam
Sortér efter

Mærker

10 produkter
Sortér efter

Dr. Antonio Martins: Forfriskende, økologisk kokosjuice

Om Dr. Antonio Martins

Green Coco er virksomheden bag

Dr. Antonio Martins kokosdrikke. De få medarbejdere står for alt produktion og markedsføring, og sørger for, at du kan nyde en fantastisk, velsmagende økologisk kokosdrik. Bæredygtighed, økologi og sundhed er en vigtig del af deres arbejde.

 

Spændende produkter

Udvalget af kokosdrikke er større end før, og du kan nu bl.a. vælge mellem rene kokosdrikke, kokosdrikke med kakao, kakaojuice med og uden banan, kakaojuice med grøn te, mango samt kokosmælk til madlavning.
Du kan læse mere om de enkelte produkter hvis du klikker på det du ønsker at vide mere om.

 

Kokosjuice og kokosvand

Dr. Martins kokosjuice kommer fra unge kokosnødder, som er dyrket under økologiske forhold på udvalgte plantager. Kokosjuice fra unge, umodne kokosnødder (3-5 måneder gamle) smager mindre sødt og mere syrligt end juice fra modne kokosnødder.

Forskellen på kokosjuice og kokosmælk er, at kokosmælk består af vand og pureret kokoskød. Kokosjuice (eller kokosvand), derimod, er den rene væske, som flyder ud, når man slår hul på kokosnødden. Denne juice er virkelig en oplevelse. Den indeholder ingen fedt, og den har den samme mineralbalance som din krop. Kokosjuice har en PH-værdi på ca. 4,4.

Kokosjuicen fra

Dr. Antonio Martins indeholder kun det naturlige sukker fra frugten, som er ca. 2,6 gram pr. 100 ml. kokosjuice. Der er tilsat ascorbinsyre, men ingen konserveringsmidler i juicen, som er nænsomt forarbejdet. Ascorbinsyre er beslægtet med citronsyre. Grunden til at syren bruges i fødevarer er, at det forhindrer farveændringer og regulerer surhedsgraden. Det fantastiske ved ascorbinsyre er derudover, at det er en antioxidant. Kokosnødderne, som bruges til Dr. Antonio Martins kokosjuice, kommer fra kontrollerede og certificerede landbrug i Brasilien, Sri Lanka og Filippinerne.

 

Hvad kan kokosjuice bruges til?

Du kan bruge kokosjuice til mange forskellige ting, bl.a. kan du drikke det rent eller tilføje det i din yndlingssmoothie. Hvis du vil prøve en smoothie med kokosmælk, kan du blande 250 ml. kokosmælk med 100 gram økologisk agurk og tilsætte en smule salt. Konsistensen bestemmer du selv – blend så længe du ønsker. En varm suppe kan du også lave, hvor kokosmælk tilsættes – du finder opskriften lige her.

 

Køb produkter fra Dr. Antonio Martins hos Helsam

Gå på opdagelse i det spændende kokosunivers og vælg den drik du kunne tænke dig. Hele udvalget finder du her på Helsam.dk, men du finder også nogle af produkterne rundt i vores mange butikker. Bestiller du online kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Vi er altid klar til at give dig råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb.