Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Dr. Bach

Produkterne fra Dr. Bach hjælper dig og din krop tilbage i balance. Blomsterremedierne fra Dr. Bach siges at kunne modvirke og forebygge indre følelsesmæssige ubalancer. Du kan se hele vores udvalg af produkter fra Dr. Bach i vareoversigten herunder.
Vis som

Mærker

100 produkter
Vis som

Blomsterremedier fra Dr. Bach

Dr. Bach blev grundlagt af Dr. Edward Bach, som opdagede de originale Bach blomsterremedier. Ifølge Dr. Bach hænger det fysiske og det mentale sammen. Mange skjuler deres følelsesmæssige ubalancer; det er langt lettere at skjule, når der er noget galt indeni, end når det kan ses udenpå kroppen. Derfor går mange rundt og har det skidt, uden at få gjort noget ved det. Men problemerne hober sig op, og efterhånden kan det blive så slemt, at det tager overhånd.

Dr. Bachs system tager udgangspunkt i netop de følelsesmæssige ubalancer. Dr. Bach mener, at der findes ét remedie til enhver følelse, som et almindeligt menneske måtte have. Ifølge Dr. Bach kan følelser som usikkerhed, vrede, ængstelse, bitterhed mm., være de egentlige årsager til sygdoms opståen. Modkuren ville så være at finde de rigtige midler, som kunne påvirke samt forebygge de indre elementer, der forårsager farlige følelser. Dr. Bach forsøger med sine remedier at genoprette den følelsesmæssige ubalance og at genskabe balancen i sindet. De negative følelser erstattes altså af positive tanker.

Dr. Bach anvender derfor Bach-blomster remedier i sine produkter. Ud over dråberne er Bach Rescue Cream populært. Det er en all-round hudcreme, som fugter din hud, og bringer tilbage til sin naturlige balance.

Så pas på krop og sind og anvend Dr. Bachs skønne produkter. Her hos Helsam har vi forskellige hudplejeprodukter i vores sortiment. Se vores store udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.