Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

EasyChew

EasyChew tyggevitaminer og fiskeolie til hele familien. Velsmagende tyggevitaminer og fiskeolie fremstillet af den verdenskendte og mikro-indkapslede MEG-3 fiskolie, helt uden bismag af fisk. Både EasyChew Multivitamin m/omega-3 og EasyChew Omega-3 Fiskeolie er velsmagende og nemme at tygge. Kan indtages når som helst og hvor som helst helt uden vand.
Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

EasyChew - gør det nemt at være sund

Med EasyChew-produkterne kan alle, som har svært ved at sluge tabletter og kapsler, nu også få et dagligt tilskud af de vigtige vitaminer og essentielle omega-3 fedtsyrer. EasyChew er udelukkende tilsat naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grønt. Produkterne er fri for konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, gluten, æg, mælk og kunstige sødemidler. I stedet indeholder EasyChew glukosesirup og sukker, da kunstige sødemidler kan have en række bivirkninger. EasyChew Multivitamin m/omega-3 indeholder fiskeolie og frugtfibre (pektin). EasyChew Omega-3 Fiskeolie indeholder fiskeolie med DHA og EPA samt oksegelatine.

Da vi ikke alle sammen spiser lige sundt hver dag, er det en god idé at supplere kosten med ekstra vitaminer og essentielle omega-3 fedtsyrer. Vitaminer er næringsstoffer, der er nødvendige, for at kroppen kan fungere optimalt. De livsnødvendige flerumættede fedtsyrer i omega-3, DHA og EPA, er indbygget i den cellemembran, der omgiver alle kropscellerne. Da omega-3 fedtsyren DHA udgør 20-30% af hjernens fedtstoffer, er tilførslen af DHA især vigtig for både hjernens opbygning og funktion.

Ved et dagligt indtag af 250 mg DHA bidrager fedtsyren til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Et dagligt indtag af 250 mg DHA og EPA bidrager til at vedligeholde en normal hjertefunktion. 

EasyChew - når det skal være nemt at holde sig sund!