Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Eskimo3

Eskimo-3 er ren, naturlig og stabil fiskeolie, som i flere undersøgelser er kåret som det reneste produkt og den mest stabile fiskeolie. Du ser hele vores udvalg af Eskimo-3 fiskeolier til både voksne og børn i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Ren og naturlig fiskeolie fra Eskimo-3 

At omega-3 fra fisk bidrager til hjertets, hjernens og synets normale funktion ved indtagelse af 250mg EPA og DHA dagligt, er ikke nyt, men flere faktorer påvirker den positive virkning af omega-3 fedtsyrerne.

Eskimo-3 er fremstillet af overvejende ansjoser, der lever på dybt vand. Disse fisk forbliver bløde i kødet i det kolde vand, fordi de indeholder så meget omega-3 fedtsyrer. Fedtsyrerne holder også vore celler bløde og vore blodårer elastiske. Eskimo-3 er 100% naturlig triglycerid form – ikke kemisk opkoncentreret eller ændret fedtsyresammensætning. Bare som naturen har bestemt det igennem tusinder af år.

Eskimo-3 er effektivt renset for tungmetaller og pesticider gennem en speciel proces.  Eskimo-3 er i flere undersøgelser kåret som det reneste produkt. Eskimo-3 anbefales også til gravide og ammende.

Ved fremstilling af olien forsvinder fiskens egne antioxidanter. Disse skal genoprettes for at sikre en stabil olie,  der ikke harskner i kapslen/flasken eller giver en skadelig harskning af kroppens celler. Eskimo-3 er ikke bare tilsat E-vitamin.  Mange års forskning har resulteret i, at en kombination af naturlig E-vitamin kompleks, olieopløselig C-vitamin samt lecithin (kaldet Pufanox ) genopretter fiskens naturlige indhold af antioxidanter og giver en olie, som holder sig frisk og stabil. Eskimo-3 er i flere undersøgelser kåret som den mest stabile fiskeolie. Eskimo-3 er veldokumenteret gennem en lang række kliniske forsøg.

Eskimo-3 er så stabil og neutral i smagen, at den også kan bruges i madlavning og bagning.
Den høje kvalitet af olien var årsag til at forskere på Landbohøjskolen valgte Eskimo-3 til en undersøgelse af oliens virkning på små børn. I øvrigt med positive resultater.

Alle produkterne i Eskimo-3 serien er certificerede af den uafhængige miljøorganisation ’Friends of the Sea’. Det betyder, at fiskeriet skal være bæredygtigt, ikke må påvirke havbunden, skal følge nationale og internationale vedtægter (FAO), at der stilles krav til kølesystem og satellit overvågning i fiskebådene, at fiskerne har gode arbejds- og lønforhold m.v. Produktionen af olien foregår efter et integreret kvalitetssystem, som omfatter 11 standarder for kvalitet, sikkerhed og miljø.