Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Gads Forlag

Går du med tanker om en sundere, gladere og mere energifyldt hverdag? Med en af vores bøger fra Gads Forlag, vil du helt sikkert opleve en positiv forskel i din livsstil.

Gads forlag blev grundlagt tilbage i 1855 af Gottlieb Ernst Clausen Gad. I dag ejes Gads Forlag af G.E.C. Gads Fond der både driver forlaget, men også støtter forskellige kulturelle og videnskabelige formål.
Hvert år udgiver de et utal af spændende bøger inden for mange forskellige genrer. Nogle af bøgerne de udgiver, har temaer som kost, sundhed, helse og graviditet. Det er disse du finder her på siden.

Helse- og sundhedsbøger | Fordele ved at læse bøger | Bøger hos Helsam

Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Bøger fra Gads Forlag

Helse- og sundhedsbøger

Interessen for en sund og stærk krop, har de seneste år været i en konstant fremgang. Dertil er mange bøger blevet skrevet, hvor nogle er bedre end andre. Du har sikkert allerede læst en eller flere, eller måske skal du finde den første helsebog. I mange bøger der omhandler kost og træning, finder du også opskrifter og guides der er nemme at gå til.
Der kan være udførlige opskrifter med dertilhørende indkøbslister, og mange gange behøver du ikke købe alverdens ingredienser du aldrig har hørt om. 

Bøgerne giver dig viden om sund mad, sunde aktiviteter og hvorfor det er vigtigt at være glad, motiveret og have masser af god energi, når du vil tabe dig eller i gang med graviditet. Især maven er fokus i bøgerne. Din mave har utroligt stor betydning for, hvordan du har det. Her mener vi ikke kun om den er flad eller rund, men især hvad du spiser.
Hvad der er godt og næringsfuldt at spise, får du bred og korrekt viden om, uanset hvilken af vores bøger omhandlende kost og helse du vælger.

Med bøger kan du slappe helt af mens du læser dem, og studerer de spændende guides og gode råd de giver. Nyde en kop varm, te eller kaffe mens du læser og lad computer og mobil ligge imens. Tag bogen med i toget, i bussen eller på ferie. Måske læser du bedst om aftenen inden du lægger dig til at sove, og her er det faktisk bedst og sundest at læse i en bog, i stedet for på en skærm. Lyset fra skærmen får dig til at blive mere vågen, og påvirker din vigtige og genopfriskende søvn.

Gå på opdagelse i vores udvalg af bøger, og find en bog der giver dig inspiration til lige det du har i tankerne.

 

Fordele ved at læse bøger

Der er mange fordele forbundet med at læse bøger. Nogle af fordelene er bl.a.:

• Læsning sænker dit stressniveau
• Din hjerne bliver stimuleret
• Du bliver klogere.

 

Bøger hos Helsam

Hos Helsam finder du spændende bøger der vejleder dig og giver dig ny inspiration inden for mad, helse, sundhed og graviditet. Bøgerne indeholder alt fra lækre og smagfulde opskrifter på morgen-, middags- og aftensmad, til kostplaner der kan hjælpe dig i dit vægttab eller i forbindelse med din graviditet.

Husk, hvis du bestiller online, kan du vælge at få bøgerne leveret gratis til
din nærmeste Helsam butik.