Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Gerimax

Tager hverdagen pusten fra dig eller leder du efter et produkt, der kan hjælpe dig med at bevare energiniveauet i perioder med lavt energiniveau? Så har Gerimax med ginseng helt sikkert produkt til dig! Idet ginseng hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration. Læs meget mere om produkterne her, og bestil til din nærmeste Helsam butik med gratis levering.

Hvem er Gerimax? | Hvad er ginseng? | Gerimax produkter | Køb Gerimax hos Helsam
Sortér efter

Mærker

7 produkter
Sortér efter

Gerimax: Ekstra energi og overskud

Hvem er Gerimax?

Gerimax blev lanceret i Danmark tilbage i 1981, og er ejet af Orkla Care A/S som er en stor producent af kosttilskud til det danske marked. I dag er det et af de mest anvendte produkter inden for energiprodukter i helsekost. Gerimax er et energiprodukt, der er udviklet til at give naturlig energi og overskud til et aktivt liv. Gerimax indeholder ginseng der giver ny energi når du er træt og energiniveauet er lavt.

 

Hvad er ginseng?

Ginseng blev opdaget for mere end 4000 år siden. Dens energigivende egenskaber var så utrolige, og ikke set før, at den kun var forbeholdt tidens konger og kejsere. Faktisk var dens værdi mere end sin egen vægt i guld. De ginseng planter der anvendes i produktionen af Gerimax, dyrkes alle i Asien, og går under navnet Panax C.A. Meyer. Navnet er efter den botaniker der beskrev plantens udseende og egenskaber i detaljer.
Heldigvis kan ginseng i dag spises af alle mennesker. Det betyder, at hvis du leder efter et kosttilskud der kan give dig fornyet energi i hverdagen, så er Gerimax med ginseng helt sikkert noget for dig.

 

Gerimax produkter

Gerimax har forskellige produkter til forskellige behov, der alle indeholder ginseng. Nogle af produkterne indeholder også det koffeinholdige guarana, som modvirker træthed og udmattelse. Læs mere om produkterne og deres egenskaber herunder:

Gerimax Daglig Energi er udviklet for at mindske træthed og udmattelse i hverdagen.

Gerimax Daglig Energi 50+ er til personer over 50 år, og hjælper mod perioder med træthed og udmattelse.

Gerimax Energikur er som navnet siger en ren ginseng energikur, der på 3 uger giver ny energi i perioder med ekstra lavt energiniveau og træthed.

Gerimax Instant Energy er til perioder hvor der kræves lidt ekstra af dig og din krop, enten i form af psykiske eller fysiske opgaver. Ud over ginseng indeholder produktet også guarana, hvis effekt allerede mærkes inden for 30 minutter.

 

Køb Gerimax hos Helsam

Vælg det Gerimax produkt der passer til dit behov for fornyet energi, og husk, hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning.