Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Glyc

GLYC-serien er udviklet med tanke på livskvalitet for den enkelte. At have det godt, det handler rigtigt meget om balance. At vores krop og hjerne er i balance, skal være med til at sikre, at vi fungerer godt i alle sammenhænge.

Vi skal have den rette næring og udfordre os, bevæge os og hvile os tilstrækkeligt. Med GLYC er det nemt at få et tilskud til et aktivt liv i balance.

I serien finder du produkter med næring til kroppens styrke og mobilitet, knogler og led samt mental ydeevne og øget stresstilpasning.

Sortér efter

Mærker

5 produkter
Sortér efter

GLYC Original indeholder marint kollagen og ekstrakter fra hele den grønlæbede musling med glycosaminoglycaner og Omega-3 (EPA, DHA, ETA). Indeholder desuden c-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse, og som er vigtigt for brusk- og knoglestrukturens normale funktion, samt zink, som bidrager til at opretholde normal knoglestruktur.

GLYC Boost er også baseret på grønlæbede muslinger. Indeholder desuden hyben, som hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og styrke, og gurkemeje, som understøtter leddenes fleksibilitet.

GLYC Sharp indeholder en kombination af adaptogener, vitaminer og mineraler. Rosenrod bidrager til at opretholde mental og kognitiv præstation. Schisandra bidrager til evnen til at tilpasse sig stress, og grøn te til koncentration og indlæring. Safran hjælper med at opretholde en følelsesmæssig balance og normal sexlyst, mens magnesium og B6 hjælper med at reducere træthed og udmattelse.