Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Habibi

Har dit barn brug for varme og afslapning? De søde bamser fra Habibi er fantastiske til dit barn, hvis der er problemer med at falde i søvn, hvis der er sygdom eller andet der gør, at barnet sover uroligt.
Udvalget er stort, og sammen med dit barn kan I nemt vælge den bamse der passer jer bedst.
Læs mere om bamserne her på siden, og bliv klogere på hvad der er så specielt ved dem.

Ægte wellness for børn | Det fantastiske dyrerige | Sådan bruger du bamserne | Køb bamser fra Habibi hos Helsam
Vis som

Mærker

5 produkter
Vis som

Habibi: Skønne og naturlige varmebamser

Ægte wellness for børn

Uanset om dit barn har brug for varme, at blive kølet, beroliget og afslappet eller bare en sød bamse at kramme, så er bamserne fra Habibi perfekte.
Alle bamserne indeholder hirsefrø, og er der brug for varme kan både bamse og hirsefrø tåle at komme i mikroovnen. Når de er opvarmet holder bamsen varmen i op til 1,5 time. Er der brug for en kølende effekt, f.eks. i forbindelse med feber eller en varm sommerdag, kan bamsen køles ned i køleskabet eller i fryseren.
Alle bamserne har en duft af lavendel der på mange kan virke beroligende. Duften kommer fra de tilsatte æteriske olier, hvilket vil sige, at der ikke er brugt syntetiske dufte.
Både babyer og større børn kan bruge bamserne, og uanset alder, vil de elske at få bamsen med i seng når de skal sove eller hvile sig.

 

Det fantastiske dyrerige

Bamserne forestiller alle sammen dyr – både virkelige og fantasidyr, og du kan bl.a. vælge mellem:
• Elefanter
• Flamingoer
• Flagermus
• Kaniner
• Pindsvin
• Skildpadder
• Enhjørninger
• Drager
Bamserne fra Habibi har i mange år været de foretrukne hos børn i Sydtyskland. Det er også her fra, at bamserne stammer.

 

Sådan bruger du bamserne

Hvis du vil bruge bamsen som varmepude, skal den varmes omkring 90 sekunder i mikroovnen på 800 W. Ønsker du at varme bamsen op igen, er det vigtigt, at den er helt afkølet først. Efter opvarmning er det en god idé at ryste eller klemme bamsen godt, så de opvarmede hirsefrø fordeles i hele bamsen.
Har du ikke en mikroovn, kan en almindelig ovn også bruges. Læg bamsen i ovnen ved 80 grader og brug ikke en forvarmet ovn. Efter ca. 10 minutter er bamsen klar til brug.
Skal bamsen bruges til at køle, er 30 minutter – 1 time i fryseren nok. Læg den gerne i en pose mens den bliver nedkølet.
Vask aldrig bamsen i vaskemaskinen eller andre måder der gennembløder bamsen. Bamsen kan tørres af med en fugtig klud, og ved at den opvarmes i ovn eller mikroovn, fjernes fugt og bakterier.

 

Køb bamser fra Habibi hos Helsam

Hvis en Habibi bamse lyder som noget for dig og dit barn, kan I sammen vælge den der tiltaler barnet mest. Bestiller du online på Helsam.dk, kan du vælge at få den leveret fragtfri til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi har utroligt mange produkter til både voksne og børn.