Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Hampstead

Hampstead Tea producerer velsmagende økologisk, biodynamisk og Fairtrade te og iste.
I produkterne fra Hampstead Tea er du sikret, at alle ingredienserne er af fineste, økologiske og biodynamiske kvalitet, samt at emballagen er bæredygtig.
Gå på opdagelse i sortimentet af forfriskende isteer og varmende teer.

Læs mere om isteen fra Hampstead her på siden, og vælg din favorit.

Iste med naturlige ingredienser | Fairtrade | Køb Hampstead iste hos Helsam

Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Hampstead: Økologisk iste i verdensklasse

Iste med naturlige ingredienser

De smagfulde isteer fra Hampstead, indeholder økologisk rørsukker, der naturlige søder den forfriskende drik. Teen der bruges, er dyrket ved foden af Himalaya-bjergene, og bærer Fair-trade mærket samt Demeter-mærket.

Vælg mellem smagsvarianterne:
• Grøn te med citron
• Grøn te med hindbær
• Oolong te med fersken
• Oolong te med hyldeblomst

Oolong te er en mellemting mellem grøn- og sort te. Smagen er mild, og så har teen et lavt indhold af koffein der gør, at smagen ikke er bitter.
Du kan vælge mellem både 330 ml og 1 l kartoner. Uanset hvilken du vælger, vil du helt sikkert kunne lide den. Nyd den hjemme, på arbejdet eller sammen med venner og familie.

 

Fairtrade

Du har helt sikkert hørt om Fairtrade-mærket, og måske kender du til alt om det.
Hvis ikke, så læs endelig med her, hvor vi giver dig den vigtigste info om mærket.
Fairtrade er en international mærkningsordning, der arbejder med at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder og deres familier i mange forskellige lande,
i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika.

Faktisk er det ikke kun bønderne der tages hensyn til, men også miljøet og vores klima. Hensynet tages gennem hele produktionen, altså lige fra dyrkning til høst til pakning og til butikkerne.
De bønder der er en del af Fairtrade, får en mere fair og stabil pris for deres arbejde og varer, end de ellers ville have fået. Bønderne er altid garanteret en minimumpris, og på den måde kan de være sikre på at få en ordentlig indtægt.

Minimumsprisen følger altid markedsprisen. Ved siden af den pris som bønderne får for deres råvarer, tjener de også til en Fairtrade-bonus. Bonussen vælger bønderne sammen, hvad skal bruges til. Det kan f. eks. være til en ny skole til børnene, eller nye maskiner og værktøjer til bønderne selv. Når du køber produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at støtte det arbejde som bønderne laver.

 

Køb Hampstead iste hos Helsam

Vælg lige den iste du kan lide her hos Helsam. Hvis du bestiller din Hampstead iste online på Helsam.dk, kan du få den leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange spændende butikker. Vi har altid mange spændende produkter på lager, så uanset hvad du mangler, kan du finde det hos os.