Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

HAWKINS & BRIMBLE

 

Er du mand og mangler du nogle plejeprodukter som er virkeligt gode? Hawkins & Brimble er et engelsk mærke som producerer effektive, milde og flotte plejeprodukter til mænd. Du finder produkter indenfor både skægpleje, hudpleje og hårpleje. Læs mere om Hawkins og Brimble nederst på denne side eller klik på det link herunder, som du gerne vil vide mere om.

Hvem er Hawkins & Brimble?Hvilke produkter laver Hawkins & Brimble?Hvem kan bruge Hawkins & Brimble?Hawkins & Brimble indeholder…Køb Hawkins & Brimble hos Helsam

Sortér efter

Mærker

9 produkter
Sortér efter

Hawkins & Brimble - hvad skal du vælge?

Hvem er Hawkins & Brimble?

Hawkins & Brimble blev grundlagt i 2016 og er derfor et forholdsvis nyt mærke inden for plejeprodukter til mænd. Det der gjorde, at Hawkins & Brimble kom til var, at grundlæggeren, Stephen Shorrt, ikke kunne finde nogle plejeprodukter der passede til hans sensitive hud. De fleste produkter til mænd indeholdt parfume og andre stoffer, som han ikke mente var nødvendige i plejeprodukter. Stephen begyndte sin rejse og arbejdede sammen med en engelsk barber – hvilket resulterede i de produkter du bl.a. finder her på Helsam.dk i dag.

Produkterne fra Hawkins & Brimble fremstilles i England og indeholder simple, naturlige og milde ingredienser. Herunder kan du læse mere om de forskellige Hawkins & Brimble produkter.

 

Hvilke produkter laver Hawkins & Brimble?

Som vi nævnte tidligere, består sortimentet fra Hawkins & Brimble af produkter til skæg, hud og hår. Hvilket produkt tror du kunne gøre en forskel for dig?

Skægpleje med Hawkins & Brimble
Uanset om du gerne vil af med skægget, eller passe rigtigt godt på det du har, så finder du et produkt fra Hawkins og Brimble, som kan hjælpe dig med at løse opgaven. I udvalget af skægplejeprodukter finder du:

 • Hawkins & Brimble Shaving Cream lader barberbladet glide uforhindret og skånsomt over huden. Udover at gøre barberingen til en leg, renser cremen også din hud og hårsække.

 • Hawkins & Brimble Brush bruges til at påføre Shaving Cream, men også andre barbercremer. Ved brug af børsten er du sikker på, at din shaving cream kommer rundt om alle skægstubbe.

 • Hawkins & Brimble After Shave påføres huden efter barbering. Indholdet af olivenolie, mandel og kakaosmør virker blødgørende på huden, samtidig med A-vitamin understøtter helingen af eventuelle rifter og sår.  

 • Hawkins & Brimble Beard Balm forebygger og behandler tør og skællende hud under skægget. Beard Balm har en fast konsistens, men bliver blød når den varmes mellem hænderne. Det er bl.a. olie fra valmuefrø og mandelolie som giver fugt og pleje til huden.

 • Hawkins & Brimble Beard Oil plejer skægget effektivt så du slipper for tør hud, filtret skæg og små afstikkere. Når du bruger skægolie, får det et mere skinnende udtryk, samtidig med at skægget bliver blødere. Brug den gerne dagligt i tørt skæg – ikke vådt lige efter badet – og oplev hvordan dit skæg bliver blødere, sundere og flottere.

 

Hudpleje med Hawkins & Brimble
Ikke nok med at du kan få et flot og sundt skæg – du kan få en mindst lige så flot hud med den rigtige pleje. Når du vælger et hudplejeprodukt fra Hawkins & Brimble, får du et produkt som er fremstillet af mange naturlige ingredienser, alle sammen med hver deres unikke egenskab. 
Hudplejeprodukter fra Hawkins & Brimble er:

 • Hawkins & Brimble Moisturiser Oil Control er en ansigtscreme til mænd med fedtet hud, og som ønsker et effektivt plejeprodukt. Det fedtabsorberende zea mays stivelse, sørger for, at overskydende hudfedt fjernes så huden fremstår mere mat og ensartet. Derudover indeholder Oil Control cremen også natriumhyaluronat som er kendt for sin anti-ageing egebskab. Ansigtscremen trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

 • Hawkins & Brimble Moisturiser Daily Energizing giver fugt og pleje til huden. Med sit indhold af koffein virker cremen opkvikkende på huden. Perfekt til dig med tør eller normal hud og som gerne vil gøre noget ekstra godt for huden i ansigtet.

 • Hawkins & Brimble Face Wash kan bruges morgen og aften, hvor den skånsomt, men effektivt fjerner døde hudceller, overskydende hudfedt og efterlader huden ren og velplejet. Påfør gerne en god ansigtscreme efterfølgende, så huden får en masse næring.

 • Hawkins & Brimble Facial Scrub med knuste valnøddeskaller eksfolierer huden i dybden. Døjer du meget med hudorme, kan ansigtsvasken minimere deres synlighed og reducere forekomsten af dem. 

 • Hawkins & Brimble Body Wash bruges i bade tog rengør hele kroppen. Kropsvasken kan bruges dagligt og har en lækker duft. Efterlader huden ren og velplejet pga. sit indhold af bl.a. aloe vera.

 

Hårpleje med Hawkins & Brimble
Sidst, men ikke mindst, kan du også pleje dit hår med produkter fra Hawkins & Brimble. Uanset om du ønsker at rengøre dit hår, eller style det, så finder du et produkt her:

 • Hawkins & Brimble Shampoo fjerner snavs fra hår og hovedbund, samtidig med at hovedbundens blodcirkulation øges. Shampooen indeholder bl.a. ingefær som er særligt god mod skæl. Du kan bruge shampooen uanset din hårtype.

 • Hawkins & Brimble Conditioner er en balsam som genopbygger hovedbundens naturlige oliebalance. Brug balsammen hvis du gerne vil gøre noget ekstra for hår og hovedbund. 

 • Hawkins & Brimble Hair Wax Molding er en hårvoks med medium hold. Perfekt til at style håret, mens det får fugt, næring og pleje. 

 • Hawkins & Brimble Matt Clay er en lerhårvoks med medium – stærkt hold. Indholdet af bl.a. bivoks sørger for, at du kan sætte og forme håret ligesom du ønsker, samt at det holder hele dagen.  Er spidserne slidte? Så er denne voks det helt rette valg.

 • Hawkins & Brimble Water Pomade er en lækker vandbaseret hårpomade. Den har et let hold og sætter prikken over i’et på din styling. 

 

Hvem kan bruge Hawkins & Brimble?

Produkterne fra Hawkins & Brimble er udviklet til mænd og deres hud, skæg og hår. Det betyder dog ikke, at kvinder ikke kan bruge produkterne. Uanset om du er teenager, ung, voksen eller ældre, kan du bruge de lækre og effektive produkter. 

 

Hawkins & Brimble indeholder…

...et væld af naturlige olier. Brugen af naturlige olier er et kendetegn for Hawkins & Brimble, og det er bestemt ikke uden grund. Naturlige olier har masser af gavnlige og plejende egenskaber, så hvorfor bruge syntetiske olier? Nogle af de olier som du finder i produkterne fra Hawkins & Brimble er: kokosolie, mandelolie,  arganolie, jojobaolie og tsubakiolie. 

 

Køb Hawkins & Brimble hos Helsam 

Er du blevet fristet til at prøve et eller flere produkter fra Hawkins & Brimble? Tøv ikke, vælg det produkt du synes om og gerne vil prøve, og få det leveret til din nærmeste Helsam-butik, din hjemmeadresse eller en pakkeboks/shop. Har du spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os eller spørge vores rare personale i butikkerne.