Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

HAWKINS & BRIMBLE

 

Er du mand og mangler du nogle plejeprodukter som er virkeligt gode? Hawkins & Brimble er et engelsk mærke som producerer effektive, milde og flotte plejeprodukter til mænd. Du finder produkter indenfor både skægpleje, hudpleje og hårpleje. Læs mere om Hawkins og Brimble nederst på denne side.

Sortér efter

Mærker

1 produkter
Sortér efter

Hawkins & Brimble - hvad skal du vælge?

Hvem er Hawkins & Brimble?

Hawkins & Brimble blev grundlagt i 2016 og er derfor et forholdsvis nyt mærke inden for plejeprodukter til mænd. Det der gjorde, at Hawkins & Brimble kom til var, at grundlæggeren, Stephen Shorrt, ikke kunne finde nogle plejeprodukter der passede til hans sensitive hud. De fleste produkter til mænd indeholdt parfume og andre stoffer, som han ikke mente var nødvendige i plejeprodukter. Stephen begyndte sin rejse og arbejdede sammen med en engelsk barber – hvilket resulterede i de produkter du bl.a. finder her på Helsam.dk i dag.

Produkterne fra Hawkins & Brimble fremstilles i England og indeholder simple, naturlige og milde ingredienser. Herunder kan du læse mere om de forskellige Hawkins & Brimble produkter.

 

Hawkins & Brimble indeholder…

...et væld af naturlige olier. Brugen af naturlige olier er et kendetegn for Hawkins & Brimble, og det er bestemt ikke uden grund. Naturlige olier har masser af gavnlige og plejende egenskaber, så hvorfor bruge syntetiske olier? Nogle af de olier som du finder i produkterne fra Hawkins & Brimble er: kokosolie, mandelolie,  arganolie, jojobaolie og tsubakiolie. 

 

Køb Hawkins & Brimble hos Helsam 

Er du blevet fristet til at prøve et eller flere produkter fra Hawkins & Brimble? Tøv ikke, vælg det produkt du synes om og gerne vil prøve, og få det leveret til din nærmeste Helsam-butik, din hjemmeadresse eller en pakkeboks/shop. Har du spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os eller spørge vores rare personale i butikkerne.