Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Heel

Heel fremstiller homøopatiske lægemidler, hvor nøje udvalgte ingredienser bidrager til balance i både krop og sind. Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra naturen, hvorefter stoffet bliver fortyndet af flere omgange – enten med alkohol eller vand. Derefter kan det som dråber dryppes i vand og indtages. Homøopati er sammensat af de græske ord ”homois” der betyder lignende og ”pathos” der betyder lidelse.

Her på siden kan du læse meget mere om Heel og homøopati, og ud fra det vælge de produkter der passer til dig. Vær opmærksom på at homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. 

Sortér efter

Mærker

44 produkter
Sortér efter

Heel: Homøopatiske lægemidler

Historien om Heel

Heel er en farmaceutisk virksomhed der fremstiller og producerer homøopatiske produkter af naturlige ingredienser. Manden bag Heel er Dr. Hans-Heinrich Reckeweg der grundlagde virksomheden tilbage i 1936. Dr. Reckeweg var homøopat og havde en stor interesse inden for naturlige lægemidler. I dag videreføres Heel i samme ånd, og deres produktion af homøopatiske lægemidler er en af de førende i hele verden.

Heels mål er, at producere produkter der er skræddersyede til kunderne og deres behov. Det betyder, at du finder et stort sortiment af naturlige produkter, hvorimellem flere af dem uden tvivl passer til dig og dit behov. Størstedelen af Heels produktion finder sted i Tyskland, og mange af produkterne er homøopatiske lægemidler.

 

Hvordan virker homøopati?

Homøopati er en alternativ og naturlig måde at bidrage til af genopbygning af balance i hele kroppen. I Danmark er der ikke angivet en virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler. Derfor bør du altid tage kontakt til en homøopat, for at få god og sikker vejledning i brug og valg af homøopatiske produkter.
Du vil blive spurgt ind til symptomer, spise- og søvnvaner, fordøjelse, humør og hændelser i livet. Det er alt sammen noget homøopaten gør brug af, for at kunne finde frem til lige det homøopatiske lægemiddel der kan hjælpe dig bedst muligt.

Klassisk homøopati anvendes i mange forskellige sammenhænge. Ifølge ”Styrelsen for patientsikkerheds råd vedr. alternativ behandling”, gør folk brug af homøopati i forbindelse med bl.a.:

• Smerter
• Astma
• Allergi
• Fordøjelsesproblemer
• Nervøsitet

Brug af homøopati

Homøopati er generelt meget sikkert at bruge. Koncentrationen af ekstrakterne er meget lav, og der er derfor ikke stor sandsynlighed for bivirkninger. Bemærk at der kan opstå første gangs forværring. Hvis du skulle opleve bivirkninger bør du tage kontakt til din homøopat eller stoppe din brug af homøopatiske lægemidler. Hvis du ud over homøopatiske lægemidler, gør brug af lægemidler udskrevet af din praktiserende læge, bør du give lægen information herom.

Pligttekst: ”Alle homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel”.

 

Køb Heel produkter hos Helsam

Udvalget af Heel produkter er stort på Helsam.dk. Du kan vælge mellem mange forskellige homøopatiske produkter, og hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også mere end velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi altid står klar til at give dig personlig vejledning og svare på spørgsmål du eventuelt måtte have.