Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Herbatint

Herbatint er synonymt med naturlige hårfarver. Hårfarvningsprodukterne fra Herbatint er både effektive og skånsomme, mens de giver dit hår en flot, dyb og naturlig glans. Trænger dit hår til et friskt pust? Så kan du med fordel anvende de skønne produkter fra Herbatint.

Om | HistorienProduktserieKorrekt brug af Herbatint hårfarve


Vis som

Mærker

42 produkter
Vis som

Naturlig hårfarvning med Herbatint

Om Herbatint

Går du med tanken om at farve dit hår? Vil du gerne have at det bliver pænt og ser naturligt ud? Er du bange for at farven indeholder mange skadelige ingredienser?

Herbatints produkter er fri for ammoniak og skadelige farver. Den nye hårfarve dækker grå hår perfekt og naturligt - helt uden brug af ammoniak og uden at skade hårets struktur.

Historien

Herbatint blev grundlagt i 1960 under navnet ”Antica Erboristeria S.p.A” af Michel Albergo der producerede hårplejeprodukter. Produkterne var dengang meget anderledes end andre produkter på markedet. Michel gik op i, at håret skulle kunne plejes uden brug af ammoniak, og kun være baseret på vegetabilske ekstrakter. Formlen til produkterne udarbejdede han i samarbejde med en schweizisk planteekspert, og efter flere år, kom han frem til den helt rigtige formel.

Produktserie

Hårfarve
Med et hårfarveprodukt fra Herbatint, får du et produkt der nænsomt dækker din naturlige hårfarve perfekt - uden at skade dit hårs naturlige struktur. Resultatet er fantastisk, og uanset hvilken farve du ønsker, finder du den med garanti lige her. Blonde, black, brown, ash blond, henna red og plum, er bare nogle af de farver du kan vælge mellem når du ønsker at farve dit hår. Du kan med fordel vælge en hårfarve der passer til din hud og øjenfarve. Hvis din hud er lys, og du har blå/grønne øjne, er Copper tones et fornuftigt valg. Er du derimod mørkere i huden, og har mørke øjne, er Mahogany tones et godt valg til din nye hårfarve.

Hårpleje
Det er altid en super god idé, at pleje dit hår både før og efter en hårfarvning. Med shampoo og conditioner fra Herbatint, får dit hår lige det som det har behov for, for at holde sig blødt og smukt.

Shampooen indeholder aloe vera, der renser og plejer både hår og hårbund. Du slipper for irriterende kløe, filtret hår og spaltede spidser. Herbatint’s conditioner indeholder også ekstrakt fra den fantastiske aloe vera plante, og gennem brug af conditioner, opnår du at farven i håret holder længere end ellers.

Er du blond eller brunette? Med Herbatints Camomile shampoo, genopfriskes din naturlige glød og hårets naturlige pH værdi bibeholdes.

Ønsker du en shampoo eller conditioner der er økologisk certificeret? Så er Herbatints Organic Moringa Repair produkter lige noget for dig!

Moringa Repair produkterne består af 99,8 % naturlige ingredienser, og vasker og plejer nænsomt dit hår og din hovedbund så du får hårets naturlige glans og fylde frem igen. Samtidig beskyttes din hovedbund, og du slipper for irritation og rødme.

Korrekt brug af Herbatint hårfarve

Inden du vælger at farve dit hår, kan du her læse nogle gode råd der kan hjælpe dig i valget af farve og påføring. Du kan med fordel også investere i et Herbatint application kit [HCT1] der består af børste, målekop og et forklæde der beskytter tøj.

  1. Når du går med tankerne om at farve dit hår, er det altid et godt valg, at vælge en farve der er 1-2 nuancer lysere eller mørkere end din naturlige hårfarve.
  2. Hvis du farver hår der er farvet i forvejen, er det vigtigt, at du kun påfører farven på udgroning da ny farve på allerede farvet hår resulterer i en mørkere farve end ønsket. Påfør farven i små sektioner af håret og brug en kam til at fordele farven ordentligt. Farven skal påføres fra hårets rødder og ud til spidserne.
  3. Inden du begynder at farve hele håret, bør du teste din hud for at se om du er overfølsom overfor nogle af ingredienserne. Du behøver ikke at vaske håret inden farvning. Når du vasker håret, fjerner du ikke bare skidt, men også nogle af hårets naturlige fedtstoffer der kan være med til at beskytte hovedbunden mod mindre irritationer.
  4. Når håret er farvet vil du helt sikkert gerne beholde farven i længst mulig tid. Glatte- og krøllejern samt klorvandet i pools kan være med til at farven forsvinder hurtigere. Derfor bør du klart begrænse dig i brugen af disse.
  5. Undgå brug af shampoo og conditioner med indhold af sulfater, silikone, phthalater og syntetiske parfumer. Brug Herbatints shampoo og conditioner – så er du sikret den bedste pleje af dit behandlede hår.
  6. Hvis du mod forventning ikke synes om din nye hårfarve, skal du vaske det – gerne med en shampoo der indeholder sulfater. På den måde fjernes farven hurtigere.Påfør aldrig ny farve på det farvede hår – du gør det kun værre.
  7. Du kan genfarve dit hår hver 3-12 uge. Det kommer selvfølgelig an på, hvor hurtigt dit hår gror ud.

Du finder selvfølgelig også en vejledning på det enkelte produkt. Følger du den, får du et fantastisk resultat.