Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Herbatint

Herbatint er synonymt med naturlige hårfarver. Hårfarvningsprodukterne fra Herbatint er effektive, mens de giver dit hår en flot, dyb og naturlig glans. Trænger dit hår til et friskt pust? Så kan du med fordel anvende de skønne produkter fra Herbatint.

Om | Produktserie 


Sortér efter

Mærker

62 produkter
Sortér efter

Naturlig hårfarvning med Herbatint

Om Herbatint

Går du med tanken om at farve dit hår? Vil du gerne have at det bliver pænt og ser naturligt ud?  

Herbatints produkter dækker grå hår perfekt og naturligt.

Herbatint blev grundlagt i 1960 under navnet ”Antica Erboristeria S.p.A” af Michel Albergo der producerede hårplejeprodukter. Produkterne var dengang meget anderledes end andre produkter på markedet. Michel gik op i, at håret skulle kunne plejes uden brug af blegemiddel, og kun være baseret på vegetabilske ekstrakter. Formlen til produkterne udarbejdede han i samarbejde med en schweizisk planteekspert, og efter flere år, kom han frem til den helt rigtige formel.

Produktserie

Hårfarve
Med et hårfarveprodukt fra Herbatint, får du et produkt der dækker din naturlige hårfarve perfekt - uden at skade dit hårs naturlige struktur. Resultatet er fantastisk, og uanset hvilken farve du ønsker, finder du den med garanti lige her. Blonde, black, brown, ash blond, henna red og plum, er bare nogle af de farver du kan vælge mellem når du ønsker at farve dit hår. Du kan med fordel vælge en hårfarve der passer til din hud og øjenfarve. Hvis din hud er lys, og du har blå/grønne øjne, er Copper tones et fornuftigt valg. Er du derimod mørkere i huden, og har mørke øjne, er Mahogany tones et godt valg til din nye hårfarve.

Hårpleje
Det er altid en super god idé, at pleje dit hår både før og efter en hårfarvning. Med shampoo og conditioner fra Herbatint, får dit hår lige det som det har behov for, for at holde sig blødt og smukt.

Shampooen indeholder aloe vera, der renser og plejer både hår og hårbund. Du slipper for irriterende kløe, filtret hår og spaltede spidser. Herbatint’s conditioner indeholder også ekstrakt fra den fantastiske aloe vera plante, og gennem brug af conditioner, opnår du at farven i håret holder længere end ellers.

Er du blond eller brunette? Med Herbatints Camomile shampoo, genopfriskes din naturlige glød og hårets naturlige pH værdi bibeholdes.

Ønsker du en shampoo eller conditioner der er økologisk certificeret? Så er Herbatints Organic Moringa Repair produkter lige noget for dig!

Moringa Repair produkterne består af 99,8 % naturlige ingredienser, og vasker og plejer nænsomt dit hår og din hovedbund så du får hårets naturlige glans og fylde frem igen. Samtidig beskyttes din hovedbund.