Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Husk

Husk er et kosttilskud som er lavet af psyllium-frøskaller der stammer fra den indiske plante ved navn Plantago ovata Forsk. Der er ikke anvendt tilsætningsstoffer i produktionen, og Husk er derfor helt naturligt. Det består af hele 85 % fibre. Psyllium frøskaller er med til at sætte gang i fordøjelsen, og dermed kan de give dig en regelmæssig afføring.

Sortér efter

Mærker

4 produkter
Sortér efter

Husk kosttilskud

Husk - naturlige fibre

Plantefibrene fra psyllium frøskallerne er svære at fordøje, og det er i dette tilfælde en fordel for din mave. Fibrene i Husk bliver i tarmen i længere tid, hvor de suger væske til sig og dermed svulmer op. På denne måde fylder tarmens indhold mere, og gør afføringen blød.

 

Husk mod forhøjet kolesterol

Udover at hjælpe din mave til at holde sig sund, hjælper kosttilskuddet med at opretholde et normalt kolesterolniveau.

 

Hvor meget Husk skal jeg tage?

Hvis du vælger at indtage Husk i pulverform, kan du røre det ud i et glas vand, mælk eller juice. Du kan også drysse det på yoghurt eller skyr. Den anbefalede daglige dosis er forskellig alt efter om det er til et barn eller en voksen. Drik altid nok væske, når du indtager Husk. Følg desuden altid anvisningen for indtagelse på produktet.

 

For meget Husk

Hvis du oplever bivirkninger i forbindelse med Husk, skal du stoppe med at indtage det. Milde bivirkninger kan være oppustet mave og mavesmerter. Det er dog meget sjældent at andre bivirkninger ses.

 

Husk hos Helsam

Hos Helsam finder du Husk i pulver- og kapselform. Vælger du Husk som pulver, kan du vælge mellem forskellige smagsvarianter. På den måde kan du vælge lige den slags Husk du bedst kan lide. Vi sender altid dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.