Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Imedeen

IMEDEEN® er hudpleje i tabletform som løfter din daglige skønhedsrutine op på et højere niveau. Produkterne er tilpasset din alder og din hud, således at du får mest mulig ud af produkterne.

Sortér efter

Mærker

5 produkter
Sortér efter

Imedeen

Hudpleje indefra
Tegn på hudens ældning begynder indefra, længe inden det kan ses på hudens overflade. Hudens byggesten - kollagen og eleastin – findes dybt nede under hudens overflade, i det der hedder dermis. Det er i dette lag at IMEDEEN® hudplejetabletter virker, (hvor cremer ikke kan nå ned), ved at tilfører udvalgte næringsstoffer for at støtte huden indefra, hvilket resulterer i en smuk hud ikke bare i ansigtet, men over hele kroppen.

IMEDEEN® hudplejeprodukter er specielt sammensat af forskellige næringsstoffer og ingredienser udviklet til at imødekomme hudens behov hos kvinder, henholdsvis i alderen 25+, 40+ og 50+. 

Hemmeligheden fra havet
Alle IMEDEEN® hudplejetabletter er formuleret med det eksklusive Marine ComplexTM, som er rig på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, der findes i huden naturligt. Hver variant indeholder tilpassede mængder af næringsstoffer for at imødekomme en hud, som bliver mere krævende med alderen.