Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

John Masters

Rene råvarer og omfattende viden! Det er filosofien bag John Masters Organics. John Masters Organics er en af de ældste og mest erfarne brands på den økologiske scene. John Masters har fokus på at skabe hårpleje af rene råvarer og produkter, der ikke bare er effektive i brug, men som også føles lækre og eksklusive.

Da John Masters startede op, var økologi og bæredygtighed noget man i bedste fald trak på skuldrene over. Alligevel formåede John Masters at bryde igennem på det økologiske marked på baggrund af sine eksklusive produkter, som var bygget på viden og erfaring.

John Masters Organics har gennem tiden - langsomt, men sikkert - rykket ved forbrugerens opfattelse af økologi, skønhed og bæredygtighed, og gjort det attraktivt at have produkterne stående på badeværelset. Om du har normalt hår, fedtet hår, fint hår eller tørt hår, så er der helt sikkert et John Masters produkt, der passer til dig. 
Sortér efter

Mærker

19 produkter
Sortér efter

John Masters Organics

Det hele startede i en frisørsalon på Manhattan, New York, for 25 år siden. Her arbejdede stifteren, John Masters, som frisør i egen salon. Han lærte på den hårde måde, hvor svært det var at navigere rundt i det kaos af kemiske produkter, som dengang var hverdag for enhver professionel i branchen. 

John Masters besluttede sig for at gå egne veje, og begyndte selv at blande produkter hjemme ved køkkenvasken. Inden længe blev de første produkter sat i produktion, og med det var John Masters Organics født.

I dag er John Masters Organics et globalt brand. I snart 15 år har produkterne været at finde på hylderne hos danske frisører og økologiske specialbutikker. Efterspørgslen er konstant stigende, og hos Helsam finder du hele serien. Hvis du ønsker en mere uddybende præsentation af produkterne, så kig ind i din nærmeste Helsam butik