Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Juhldal

Bag navnet Juhldal ligger snart 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hud- og hårplejeprodukter. Produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter, og kun de absolut bedste råvarer er anvendt.
Sortér efter

Mærker

51 produkter
Sortér efter

Hud- og hårpleje fra Juhldal

Det hele startede i begyndelsen af 1970’erne, da helse- og sundhedsforskeren Jørgen Juhldal gjorde sig tanker om ’Den ny sundhed’. - Et begreb han brugte til at beskrive sin tilgang til sundhedsforskningen og dét at slå bro over faggrænser. Sammen med forskergrupper i ind- og udland søgte Jørgen Juhldal at kombinere den tilgængelige viden fra lægelig medicin og det alternative system, så der kunne udvikles naturlige og virkningsfulde produkter.

I 1978 så det første produkt dagens lys – Wonderlotion. Siden da, er det blevet til mange Juhldal naturprodukter af helt usædvanligt høj kvalitet og virkningsgrad, herunder en helt særlig serie af plantebaserede problemløsere i PSO-serien (Plejer-Styrker-Opbygger) til hud eller hårbund i ubalance.

Den danske virksomhed CosMedic Care producerer og markedsfører naturprodukterne under brandet Juhldal, og de er stadig skabt af naturens egne kraftfulde planter og urter, hvis virkning har været kendt og anvendt i tusindvis af år.

Med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter samt den nyeste forskning, produceres phyto-terapeutiske hud- og hårplejeprodukter til hele familien.

Det er vores fornemmeste opgave at tilbyde virkningsfulde kvalitetsprodukter til fordelagtige priser.