Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kal

KAL blev udviklet i 1932 i Amerika. Navnet stammer fra det originale produkt med calcium i pulverform.
I 1940 blev KAL en af de første virksomheder der introducerede kosttilskud med flere vitaminer og mineraler i ét produkt. Kosttilskuddet hed Multi-Four og bestod af vigtige vitaminer og mineraler, der ville bidrage til at styrke amerikanernes helbred. I 1960’erne blev KAL endnu mere populær blandt de amerikanske borgere, da fokusset på sundhed og kost for alvor blev større. Siden da er KAL’s sortiment blevet udvidet en del. Læs mere om mærket her på siden, og gå på opdagelse i det spændende udvalg af kosttilskud.

KAL kosttilskud | Kosttilskud, hvorfor? | KAL hos Helsam
Sortér efter

Mærker

9 produkter
Sortér efter

KAL: Mere end 80 års erfaring

KAL kosttilskud

I dag producerer KAL et væld af naturlige kosttilskud til kvinder, mænd og børn. Kosttilskuddene til børn har fået navnet ”KAL Dinosaurs”, og indeholder vitaminer og urter der bidrager til børns sundhed. Vælg mellem Dinosaurs Jurassic Echinacea med hyldebær og C-vitamin eller Dinosaurs med C-vitamin og urter. Begge kosttilskud er i form af tyggetabletter med udseende af dinosaurusser. De har en frugtig smag og er lette at indtage. Til øjne, hår, knogler og immunforsvaret producerer de også kosttilskud. Bone defense er udviklet til kvinden over 40 år. Kosttilskuddet består af vitaminer og mineraler der bidrager til sunde og stærke knogler, og er derudover tilsat rødkløver. Eye formula plus bidrager til at vedligeholde et normalt syn, og Hair force bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår.
Derudover finder du også kosttilskud med omega fedtsyrer, zink, lysin, jod, D-vitamin og B-12.
Zink bidrager til stofskiftets omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt, samt til vedligeholdelse af normale og sunde knogler, normal hud og negle.
Jod bidrager bl.a. til nervesystemets normale funktion og en normal skjoldbruskirtelfunktion.
D-vitamin bidrager til optagelsen af calcium og fosfat – kort sagt, har vitaminet betydning for dine knoglers opbygning.
B-12 bidrager til dannelsen af røde blodlegemer og vedligeholdelsen af dit nervesystem.

 

Kosttilskud, hvorfor?

Er det virkelig nødvendigt med et kosttilskud, og hvilket skal du vælge?
Det kan for mange være svært at spise en så varieret kost, at man får dækket alle behov for de essentielle vitaminer og mineraler, som kroppen dagligt har brug for, for at kunne fungere optimalt og klare de krævende dage og påvirkninger. Det kan være meget individuelt fra person til person, hvilke kosttilskud der er behov for at indtage. Er du kvinde eller mand, gravid eller ammende, barn eller voksen har din krop brug for forskellige mængder af alle de vitaminer og mineraler der findes. Hvis du vil læse mere om kosttilskud generelt, anbefaler vi at du besøger vores side med kosttilskud.

 

KAL hos Helsam

Hos Helsam finder du et spændende udvalg inden for KAL kosttilskud. Vælg de produkter der dækker dit behov, og husk, at du kan bestille online og få leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.