Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Kids Zoo

Kids Zoo tyggevitaminer gør det nemt at få dine børn til at spise vitaminpiller. Produkterne fra Kids Zoo indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kunstige sødemidler, og så smager de godt! Du kan se vores udvalg af produkter fra Kids Zoo i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

6 produkter
Sortér efter

Velsmagende vitaminer fra Kids Zoo

Kids Zoo-Serien er udviklet til børn, som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller. Med hele fem forskellige Kids Zoo-produkter, kan du vælge den variant, som passer bedst til netop dit barns spisevaner:

•    Multivitamin + Mineraler (Vegetabilsk med frugtfibre uden gelatine)
•    Propolis m/hyldebær, hyben og vitamin C (Vegetabilsk med frugtfibre uden gelatine)
•    Omega-3 fedtstyrer (Med micro-indkapslet MEG-3® fiskeolie og oksegelatine)
•    Multivitamin (Med oksegelatine)
•    Kalk + D og Fosfor (Med frugtfibre uden gelatine)

Kids Zoo er for børn fra 3 år og op og er udelukkende tilsat naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grønt. Kids Zoo er fri for konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, gluten, æg, mælk og kunstige sødemidler. Produkterne indeholder i stedet hhv. rørsukker og glukose eller majssirup og sukker, da kunstige sødemidler ikke kan anbefales til børn.

Et solidt morgenmåltid og en god frokostpakke hver dag lægger grunden til en glad og lærerig hverdag for børn. Derudover er det en god idé at supplere børnenes kost med ekstra vitaminer, mineraler og essentielle omega-3 fedtsyrer. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, der er nødvendige for at kroppen kan fungere optimalt. Omega-3 fedtsyrer styrker hjernen og øger derved indlæringsprocessen hos børn.

Kids Zoo - glade børn lærer bedst!