Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Læsø Saltcare

Læsø Saltcare er en saltholdig hudplejeserie fra Læsø, som er baseret på et restprodukt fra saltsydningen på Læsø. Salten desinficerer og fremmer helingsprocesser. Hudplejeserien henvender sig særligt til personer med tør og skællet hud, og den indeholder bare 5 produkter - en creme, en body lotion, en gel, en shampoo og en body scrub. 
Sortér efter

Mærker

12 produkter
Sortér efter

Hår- og hudpleje fra Læsø Saltcare

Har du nogensinde tænkt over, at din hud bliver pænere om sommeren? Kombinationen af sol og saltvand er perfekt til huden. Den lille hudplejeserie med bare 5 forskellige produkter fra Læsø Saltcare henvender sig fortrinsvis til personer med tør og skællet hud. De 5 produkter i serien er en creme, en body lotion, en gel, en shampoo og en body scrub.

Salt desinficerer og fremmer helingsprocesser. Det betyder, at dér hvor man har sår eller rifter, vil saltet gå ind og rengøre. Og det betyder så, at man har mindre tendens til at klø sig. Derved undgår man flere bakterier på sin hud.

Serien fra Læsø Saltcare er baseret på et restprodukt fra saltsydningen på Læsø. Når man har lavet salt, bliver der en væske tilbage, som er lige så salt som vandet i Det døde Hav. Denne væske eller restlage, som den er kaldt, er den vigtigste ingrediens i serien.

Cremen fra Læsø Saltcare indeholder 50% restlage. Denne creme er ideel til ansigt og hænder. Body lotionen indeholder også 50% restlage og skal bruges som en kropslotion. Læsø Saltcare gel er en meget saltholdig gelé - 77% restlage - som kan bruges til særlig revnet og sprækket hud. Gel'en kan også bruges som kur til den irriterede hårbund.  Sov gerne med den over natten - den fedter og lugter ikke. Vask ud næste dag evt. med Læsø Saltcare shampoo.

Shampooen fra Læsø Saltcare er knap så saltholdig men rigtig god til den sarte hårbund. Læsø Saltcare Scrub er en rigtig wellness scrub med Læsø jomfrusalt, Læsø honning fra de brune bier, krusemynte og olivenolie. Brug scrub’en i badet - den fjerner al gammel hud og kan med forsigtighed bruges i ansigtet - skyl dig af og tør dig. Huden bliver silkeblød og meget velduftende. En sand forkælelse for din hud.

På Læsø har man etableret et kursted i en kirke, hvor man kan komme og bade i den salte restlage. Mange psoriasispatienter valfarter til øen for at pleje deres sarte hud og få behandlinger i Vesterø Kirke.