Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

lavera

Lavera har i over 25 år lagt vægt på miljøvenlig produktion og fået tildelt den internationalt anerkendte pris Green Brand Germany. Laveras produkter er naturlige med højt indhold af økologiske ingredienser. Sortimentet fra Lavera kan opfylde hele familiens behov for naturkosmetik.

OmHistorienCerfificeringerProjekter | AwardsLavera HudplejeLavera MakeupLavera hos Helsam

Sortér efter

Mærker

146 produkter
Sortér efter

Lavera naturkosmetik

Om Lavera

Ønsker du naturlig, skånsom og fantastisk hudpleje? Laveras produkter er sammensat af over 300 forskellige planteingredienser. Måden hvorpå ingredienserne er udvalgt, giver et fantastisk resultat, der giver din krop og hud en nænsom og naturlig pleje. Med mere end 20 års erfaring inden for plejeprodukter, og et utal af awards, er Lavera et af de mærker der går forrest, når det handler om bæredygtige plejeprodukter. De er Tysklands største producent af naturkosmetik, og deres udvalg kan med garanti opfylde dit eller hele familiens behov for naturkosmetik.

 

Historien

Det prisvindende mærke Lavera Naturkosmetik er grundlagt af Thomas Haase – en visionær mand, som gjorde sin egen livshistorie til sin mission. Thomas havde lidt af neurodermatitis (kløende udslæt) siden sin tidlige barndom – en lidelse, som man dengang ikke kendte så meget til. Han kunne ikke finde nogen hudplejeprodukter eller lægemidler, der kunne afhjælpe hans hudproblemer. Thomas begyndte derfor allerede i sin tidlige ungdom at lede efter alternative hudplejeløsninger. For Thomas var det naturligt, at han – sammen med nogle venner - åbnede det første økologiske supermarked. Som så mange andre ønskede Thomas og hans venner også at leve sundt, og de var (og er stadig!) skeptiske over for kemikalier, pesticider og storindustri.

Thomas begyndte dengang at dyrke sine egne planter og udvikle opskrifter til naturkosmetik, som kunne afhjælpe hans hudproblemer.  Sommeren 1975 bestod hans første læbepomade hans personlige ”stress-test” – ved at beskytte hans overfølsomme hud under sommerferien i Danmark. Læbepomaden bestod af uldvoks, bivoks og olivenolie.  I 1987 – efter mere end ti års forskning og kosmetikudvikling, grundlagde Thomas sit eget firma, Laverana GmbH, på en lille ejendom nær Hannover og introducerede Lavera på markedet.

I dag fremstiller ca. 240 medarbejdere ægte naturkosmetik i Laveranas egne bygninger i udkanten af de smukke Deister bjerge i Tyskland.

 

Certificeringer

Lavera har flere forskellige certificeringer på deres produkter. Certificeringerne gør at du kan være sikker på, at du køber og bruger et produkt af høj kvalitet. På Laveras produkter finder du:

NATRUE certifikatet, som er givet, eftersom Lavera indeholder naturlige ingredienser.

Vegan certifikatet er din sikkerhed for, at produktet ikke indeholder animalske ingredienser. 95 % af Laveras plejeprodukter, har fået dette certifikat.

Organic Label betyder, at ingredienserne kommer fra økologiske kontrollerede landbrug.

Free of mineral oil certifikatet er din garanti for, at de olier der er anvendt i produkterne, er skånsomme og plejer din hud. De anvendte olier støtter din huds naturlige barriere, og efterlader den smuk og blød.

Silicone free certifikatet findes på hårplejeprodukter, der ikke indeholder silikone. Dit hår efterlades blødt og rent på en naturlig måde.

Made in Germany fortæller, at alle produkterne er fremstillet i Hanover i Tyskland.

Gluten-free er for dig der ikke tåler gluten. Du kan bruge plejeprodukterne der har dette certifikat, selvom du måtte have gluten allergi.

 

Projekter

Lavera går ind for bæredygtig produktion af plejeprodukter, og derfor er det en faktor der fylder meget fra idé til færdigt produkt. De er en del af Climate Partner, der arbejder med at passe på naturen og miljøet.

Den emballage som Lavera bruger, er under konstant udvikling, i forsøget på at gøre dem så bæredygtige som muligt. Jo lettere emballagen kan være, og jo mindre pap/papir der bruges, jo mere miljøvenlig bliver både produktion og transport.

I 2017 indgik Lavera i et vandrensningsprojekt i Kenya. Projektet går ud på, at gøre rent drikkevand tilgængeligt for husholdninger i Kenyas landdistrikter, ved brug af specielt udviklede vandfiltre. Uden disse vandfiltre, er befolkningen nødt til at koge vandet, før de kan drikke det, da vandet ellers kan være en ren bakteriebombe der som i sidste ende kan resultere i sygdom. Ved at befolkningen i stedet gør brug af vandfiltrene, mindskes afbrændingen af træ og CO2 udledningen, samt sygdomsrisikoen nedsættes.

Lavera støtter fortsat arbejdet med at gøre rent drikkevand tilgængeligt i flere af Afrikas regioner.

 

Awards

Gennem årene har Lavera modtaget mange priser. Bare i den tyske ”Öko-test”, er Lavera siden 1992 blevet placeret i toppen omkring 740 gange. Derudover har Lavera også modtaget priser fra Green Brand, Tina Anti-Aging Award, Glammy Award og senest ”Årets Grønne Pris” ved Danish Beauty Awards 2018.

 

Lavera hudpleje

Med hudplejeprodukter fra Lavera, fremhæves din naturlige skønhed. Hudplejeprodukter fås til enhver type hud, og ved at vælge det rigtige produkt, giver du lige netop din hud de næringsstoffer den har behov for. Du kan læse meget mere om de enkelte hudtyper, samt de produkter der passer til lige netop dig, her på Laveras side. Alle Laveras hudpleje produkter er udviklet og produceret med dig og naturen i tankerne, og de testes af både frivillige personer, samt uafhængige institutter.

Nogle af de plejende ingredienser der bruges i Laveras produkter er bl.a. økologisk mint, karanja olie, økologiske tranebær og vilde roser.

 

Lavera Makeup

Den naturlige makeup er fremstillet af naturlige ingredienser, som så vidt muligt er økologiske. Vælger du et kosmetik produkt fra Lavera, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, og samtidigt skåner du både dig selv og miljøet. Prøv en af Laveras guides til et flot nyt look.

Makeup udvalget består bl.a. af læbestifte, foundations, mascara, øjenskygge, lip gloss og eyeliner. Mange af produkterne indeholder olier som arganolie og jojobaolie. Jojobaolien er blødgørende og fugtgivende, og derfor er den ideel at anvende i kosmetik. Ligesom jojobaolien, er arganolien også fugtgivende og blødgørende ved hud og hår. Ansigtets hud er sartere end meget andet hud på kroppen, og det er vigtigt at pleje den ekstra godt.

 

Lavera hos Helsam

Hos Helsam finder du et stort og bredt udvalg af Laveras produkter. Du kan bestille online her på Helsam.dk, eller besøge en af vores mange butikker. Husk at du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.