Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Mellisa

I Mellisas sortiment finder du produkter til almindelig hudpleje, antirynke- og opstrammende cremer og geler, almindelige kropsplejeprodukter, babyprodukter og hårplejeprodukter. Læs mere om Mellisa nederst på siden. 
Sortér efter

Mærker

38 produkter
Sortér efter

Øko. hudpleje fra Mellisa Naturkosmetik

Mellisa Naturkosmetik er en danskejet familievirksomhed inden for økologisk hudpleje. Mellisa blev startet af ildsjælen Margit Mellisa Klinder, der selv har udviklet de første 37 produkter af Mellisas produktsortiment.

Det hele startede med salven til psoriasis i 1986, da Margit Mellisa Klinder pludselig blev ramt af psoriasis, og da hun oplevede de forskellige hormonsalvers skadelige effekt på sin hud. Margit begyndte derfor at studere forskellige planters aktive indholdsstoffer for selv at lave en naturlig salve. Salven blev en stor succes ikke bare for Margit selv men også blandt mange andre. Dermed var Margits interesse for hudpleje, som var inspireret af naturen, for alvor vakt.

På det tidspunkt havde Margit sin egen klinik med zoneterapi, massage, kinesiologi og akupunktur, og da flere af hendes klienter efterspurgte naturlig pleje af huden, begyndte hun at bruge mere tid på at udvikle hudplejeprodukter, som var sunde og naturlige. Inden længe havde Margit både salver, cremer, bodylotion og renseprodukter i sit sortiment. Margits produkter blev så efterspurgte, at hun i 1988 valgte at lukke sin klinik for at lave hudplejeprodukter på fuld tid. Dermed var Melissa Naturkosmetik en realitet.

Mellisas filosofi er, at alle skal have adgang til god, naturlig og økologisk hudpleje til rimelige priser. Mellisa er desuden bevidste om deres sociale ansvar og støtter derfor aktivt flere grønne legepladser til børn - specielt i storbyer - samt økologisk jordbrug og Forsøgsdyrenes Værn. Mellisa ønsker på den måde at forbedre muligheden for en bæredygtig natur, hvor menneskers aftryk bliver mindsket mest muligt.

Som familievirksomhed står Melissa selv for processen fra start til slut, og de ved derfor nøjagtigt, hvad der er i alle deres ca. 40 produkter.