Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Miild

Hvis du er en af dem, der lider af slem allergi, så ved du sikkert allerede, hvor svært det kan være at finde produkter, som er fri fra de stoffer, der fremkalder din allergi. Især når det gælder produkter som makeup, som ofte er fyldt med en masse kemi, kan det være svært at finde et produkt, som du kan tåle at bruge. For mange kvinder er makeup en vigtig del af hverdagen, og derfor kan det være frustrerende, hvis du på grund af allergi ikke kan finde de produkter, du ønsker dig.

Det var netop også oplevelsen for Tanja og Trine, som er de to makeupartister bag makeupmærket Miild. De oplevede nemlig begge to store gener i deres arbejde som makeupartister, fordi de på grund af allergier ikke kunne tåle størstedelen af de produkter, som var en fast del af deres daglige arbejde. Samtidig oplevede de også, hvor mange andre kvinder, der stod med det samme problem og ikke kunne bruge den makeup, de drømte om. Derfor valgte de at skabe Miild, der er allergivenlig makeup, som samtidig passer på den natur, vi lever i.

Værd at vide om allergi | Et banebrydende makeupmærke | Pas godt på dig selv og din hud med allergivenlige produkter
Vis som

Mærker

35 produkter
Vis som

Miild – allergivenligt makeup

Værd at vide om allergi

Allergi er ofte en arvelig sygdom, og derfor har du også større risiko for at udvikle allergi, hvis for eksempel dine forældre eller søskende har allergi. Når du får allergi, skyldes det en overreaktion i kroppens immunsystem, hvor kroppen udvikler antistoffer mod stoffer, som normalt ikke er skadelige – såkaldte allergener. Du har størst risiko for at udvikle allergi over for de allergifremkaldende stoffer, du er mest i kontakt med i din hverdag. Når du får en allergisk reaktion, viser det sig for eksempel ved kløende øjne, mund og svælg, eksem og nældefeber. Det er vigtigt, at du undgår de stoffer, der giver dig allergi.


Et banebrydende makeupmærke

Miild er det første makeupmærke i verden, der kan præsentere hele tre anerkendte certificeringer af deres produkter: Svanemærket, AllergyCertified og ECOCERT COSMOS. Hvis du for eksempel har parfumeallergi, vil mærket derfor være helt rigtigt for dig. Der er nemlig ingen parfume i produkterne fra Miild. For de to kvinder bag mærket er det deres mission at skabe makeup, hvor kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed bliver forenet inden for skønhedens verden.

Hos Helsam finder du et udvalg af produkter fra Miild. Deres produktserie består blandt andet af basic makeup produkter og fem pensler med syntetiske hår, som selvfølgelig ikke er allergifremkaldende. Hos Helsam kan du for eksempel finde en mineral blush med høj pigmentering, der er nem at påføre. Du kan også finde et plejende concealer kit, der indeholder to concealere i forskellige farvetoner, så du både kan dække de mørke rander under øjnene samt rødme og urenheder. Du finder også flere forskellige børster og pensler, alt efter om du mangler en pensel til øjenskygge, påføring af blush eller en pensel til påføring af concealer og foundation.


Pas godt på dig selv og din hud med allergivenlige produkter

Hvis du har allergi, gælder det om at undgå de produkter, som kan forværre din allergiske sygdom. Hvis du leder efter makeup, der passer til dig med allergi, vil produkterne fra Miild altså være et rigtig godt valg. Men det er ikke kun makeup, der kan give dig allergiske reaktioner. En lang række af de andre produkter, som vi bruger hver eneste dag, er fyldt med kemikalier, stoffer og parfumer, som gør, at allergier bliver forværret, eller at man pludselig udvikler allergi over for bestemte produkter. Derfor er det også et godt skridt mod en sundere hverdag at gå efter produkter, der er allergivenlige.

Husk at du altid kan få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.