Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Miild

Miild er et dansk beauty brand, der udvikler skønhedsprodukter certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT. Miild er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle med det fælles mål, at revolutionere skønhedens univers i en fusion af kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed. 

Tine og Tanjas personlige erfaringer som allergikere og makeupartister danner grundlag for en kompromisløs tilgang til allergivenlighed og produktkvalitet.
Miild gør det muligt at være nænsomme ved os selv, hinanden og vores fælles planet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tillid, ansvar og gennemsigtighed er værdierne i Miild, og de har gjort det til deres mission at insistere på transparens i den kosmetiske verden; et marked med stort potentiale for øget bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed og ansvar for naturen. Alle har ret til at vide, hvad de påfører deres hud. Det skal være en selvfølge, ikke en udfordring at føle sig tryg i valget af skønhedsprodukter.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Miild

Tre grundsten, tre certificeringer

Miilds produkter består af en basismakeupkollektion, 7 pensler samt en skincare serie, Skinlove. Med Miild opnår du skønhedsfremmende effekter på kort og længere sigt samt en let og luksuriøs følelse på huden. Miilds produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, der arbejder med og ikke mod huden.

Miild kan, som det første makeup brand i verden, præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på alle deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS. Certificeringerne er til, for at skabe tryghed for dig, der ikke forstår de krypterede ingredienslister. Med dem garanteres du rene, allergivenlige og bæredygtige produkter.

AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende for dig. Deres speciale er især, gennem viden og oplysning, at bidrage til at minimere risikoen for hudallergi. Derfor analyserer de alle ingredienser i et givent produkt og vurderer, om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Dvs. at du ved tilvalg af dette mærke, mindsker risikoen for allergi.

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Når du vælger svanemærket makeup, skåner du natur og miljø. Du passer samtidig på dig selv, fordi der er stillet skrappe krav til kemikalier. Svanemærket makeup er fri for konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. Det er også fri for stoffer på EU’s liste mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig stilles der skrappe krav til parfume og metaller i farvestoffer. Svanemærket makeup: Bedre for miljøet. Bedre for dig.

ECOCERT COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af naturlig og økologisk kosmetik, som bruges i 70 lande. På produkter mærket med ECOCERT COSMOS kan du altid læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. For at opnå ECOCERT COSMOS Organic-mærket skal mindst 20 % af produktets ingredienser være økologiske med undtagelse af produkter, der vaskes af eller har et mineralindhold på over 80 % – her skal kun 10 % af ingredienserne være økologiske. Endelig skal mindst 95 % af de naturlige olier i produktet være økologiske. Kort fortalt kan man beskrive det sådan, at de ingredienser i Miilds produkter, der kan være økologiske, er økologiske. 

 

Ingredienser 

Utallige kvinder lider i dag af allergi på den ene eller den anden måde, selvom de fleste her i Danmark blot identificerer sig med den sarte skandinaviske hud – noget teamet i Miild selv kender alt til. Af den grund anser de det som en vigtig del af Miilds mission at være transparente og dele ud af den viden og erfaring, de har. For selvom langt færre vil betegne sig selv som værende allergiker, så viser undersøgelser at 1 af 4 kvinder i EU udvikler hudallergi i løbet af deres liv. En af de allerhyppigste årsager er de skadelige ingredienser, som findes i nogle skønhedsprodukter – og lige præcis derfor er det så vigtigt at tænke over, hvilke ingredienser der er i de produkter, du påfører din hud. Den skal svøbe din krop hele livet og kun ved at være kritisk bevidste i valget af skønhedsprodukter, er vi mest nænsomme ved den. Miild vil ikke stå inde for produkter, der indeholder nogen form for skadelig kemi og vil altid vælge det rene alternativ, så du som forbruger kan føle dig tryg i valget af skønhedsprodukter.