Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Mill & Mortar

Fra Mill & Mortar kan du få højkvalitetskrydderier og -snackmandler samt en række enestående krydderiblandinger og rubs, som er udviklet sammen med passionerede gourmeter. Noget helt særligt er også en serie udvalgte peberbær og bordsalte. Du kan se hele udvalget af Mill & Mortar i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

105 produkter
Sortér efter

Mill & Mortar - krydderier og snacks

Mill & Mortar er en dansk iværksættervirksomhed, som har specialiseret sig inden for højkvalitetskrydderier og -snackmandler. På få år er Mill & Mortar blevet et anerkendt brand i Danmark, Skandinavien og i Tyskland. Det skyldes en kompromisløs tilgang til udvælgelsen af råvarerne, en konsekvent metode for opbevaring fra bonde til kunde, det innovative samarbejde med kokke og gourmeter og den æstetiske og funktionelle emballage.

Mill & Mortar er stiftet af Iben Büchert, som har formået at kombinere sin store passion for at lave mad med sit købmandsgen. Iben rejser selv rundt i verden for at udvælge de bedste krydderier og mandler og filosofien er, at man igennem en god relation til de enkelte bønder opnår den bedste kvalitet. På den måde har Mill & Mortar’s efterspurgte ægte Sri Lanka kanel ”Anandas Kanel” fået sit navn efter en af kanelbønderne, Ananda. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier er økologiske og kommer fra srilankanske skovhavebrug, hvor samarbejdet med bønderne foregår igennem små kooperativer.

Mill & Mortar har ud over basiskrydderierne en række enestående krydderiblandinger og rubs, som er udviklet sammen med passionerede gourmeter. Af de mere kendte kan nævnes Columbo Curry, Ras el Hanout, Garam Masala og Five Spice og af de unikke blandinger Happy Roots, Smokey Sally, Rasta Pasta og ikke mindst Flaming Dust, som er kåret til den bedste grillrub ved DM i BBQ 2013. Noget helt særligt er også en serie udvalgte peberbær og bordsalte.

I Mill & Mortar’s smagsunivers finder du også Dukkah og Dukkaholie - en sund og proteinrig blanding af knuste mandler og krydderier, som kan nydes som en snack.