Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nani

NANI er en dansk serie af naturlige kosttilskud i fødevareform. Det betyder at eks. NANI’s vitaminer og mineraler består af særligt næringsrige planter og bær (whole foods), eller at man ved hjælp af særlige metoder inkorporerer vitaminer og mineraler i økologisk frugt og grøntsager (food state). Resultatet bliver milde og naturlige kosttilskud til hele familien med samme form som helt almindelig mad. En form vores krop allerede forstår - fri for unødige tilsætningsstoffer, overflade behandling og kemi.

Foruden vitaminer og mineraler har NANI også en lang række holistiske urte-kurpakker til forskellige livsstils- og helseudfordringer, probiotika til fordøjelsen, samt ren og frisk vildlaksolie fra Alaska.

NANI er Nutrients As Nature Intended
 
Sortér efter

Mærker

35 produkter
Sortér efter

Nani

NANI er skabt af naturen og verificeret af videnskaben

NANI har til huse i Silkeborg og er stiftet og udviklet af to passionerede ildsjæle med baggrund i både phytoterapien (læren om urter) og den videnskabelige ernærings- og forskningsverden. Med NANI brænder de for at højne folkesundheden med rene food state og whole food tilskud med deres milde form og troen på, at naturen ved bedst.

 

NANI food state tilskud

Food state metoden blev oprindeligt udviklet til at lave organiske og optagelige tilskud til cancerpatienter, men med NANI kan du nu også få glæde af de særligt naturlige og milde produkter. Food state tilskud tager udgangspunkt i dyrkningen af økologiske frugter og grøntsager, hvor man ved hjælp af særlige metoder beriger dem med ekstra vitaminer og mineraler, som herved bygges ind planternes celle- og fødevarestruktur.  

Kigger du f.eks. på kapslen og på ingredienslisten af NANI’s Food state Multi Vitamin, kan du også se, at den består af en lang række frugter og grøntsager i en plantekapsel – og intet andet. En lang række vitaminer og mineraler er netop blevet inkorporeret i planterne, så dig og din familie kan få et så naturligt og rent vitamin- og mineraltilskud som muligt. Fri for unødvendig kemi, E-numre og tilsætningsstoffer. 

 

NANI whole food tilskud

NANI’s whole food tilskud er super-fødevarer kommet i kapsel til dig – præcis som naturen har skabt dem. Af whole foods finder du hos NANI deres C vitamin af pulveriserede acerola kirsebær, deres organiske og vegetabilske calcium af en islandsk rødalge, samt NANI’s koldpressede vildlaksolie fra Alaska. 

 

NANI Kurpakker – holistiske tilskud

Foruden NANI’s udvalg af vitaminer og mineraler, har NANI også stor viden og kærlighed til naturens eget apotek og dens mange urter. I deres kurpakker sammensættes nøje udvalgte og standardiserede urteekstrakter med NANI’s øvrige tilskud for 11 forskellige og målrettede behandlinger af typiske livsstils- og helseudfordringer. Uanset om du mangler energi i hverdagen, har en besværet fordøjelse, eller vil pleje din hud indefra, så findes der en naturlig og holistisk kurpakke fra NANI. Alle pakket i praktiske æsker med 30 dagsdoser til en måneds forbrug. 

 

NANI Alaska Vildlaks Omega 3

Ren, frisk og koldpresset fiskeolie af vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien er fra bæredygtig fangst, den er blot nænsomt og hurtigt presset og er uden opkoncentrering. Derfor får du med NANI’s vildlaksolie en olie direkte som fra den friske fisk, med sin oprindelige fedtsyrebalance, og med et ualmindeligt flot totoxtal på kun 1-3. NANI’s vildlaksolie er desuden naturligt rig på antioxidanten astaxanthin, som giver olien sin smukke, orange farve. 

NANI er Nutrients As Nature Intended