Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Natracare

Natracare tilbyder en række af hygiejneprodukter, der er lavet af 100 % naturlige materialer og er derfor helt fri for syntetiske ingredienser såsom viskose, plastik og kemiske stoffer, som klor, bindemidler og plastik. Der bruges kun økologisk bomuld, FSC-certificeret træmasse og bioplastik (biologisk nedbrydelig majsstivelse) til alle produkterne.

Natracares produkter er certificeret komposterbare. Seedling-certificeringen tildeles produkter, der er komposterbare under kommercielle komposteringsforhold, hvilket betyder, at når de bortskaffes korrekt, bliver Natracares produkter til værdifuld kompost, som kan bruges til at berige jorden.


Sortér efter

Mærker

27 produkter
Sortér efter

Natracare hygiejneprodukter

Natracaras produkter er et rigtig godt valg, hvis du til daglig eller under menstruation lider af hudallergier, irritation, kløen eller helt generelt, hvis du blot vil passe på dig selv, dine børn og vores natur. Flere af produkterne bærer den danske svanemærkning.

Natracare tilbyder bind, tamponer, vådservietter, makeup-fjerner vådservietter og ammeindlæg. Til alle kvinder i alle stadier af livet.