Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Naturfrisk

Søger du en økologisk, smagfuld og lækker sodavand? Eller måske drikke med smag af ingefær eller bær? Så skal du prøve Naturfrisks skønne drikke. Med drikke fra Naturfrisk er du sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet og som er fremstillet af økologiske ingredienser.
Her på siden finder du et stort udvalg af sodavand, urte- og bærshots og andre drikke. Gå på opdagelse og vælg de drikke der tiltaler dig – du bliver ikke skuffet.

Historien om Naturfrisk | Smagfulde drikke | Find Naturfrisk hos Helsam
Sortér efter

Mærker

28 produkter
Sortér efter

Naturfrisk: Økologiske sodavand og saftdrikke

Historien om Naturfrisk

Naturfrisk begyndte helt tilbage i 1997 at fremstille økologiske sodavand på deres lille bryggeri i Ørbæk. Siden da er bryggeriet vokset, hvilket deres spændende udvalg af drikke også er. Ingredienserne er dyrket økologisk, og i fuldstændig samklang med naturen. Måske kender du Naturfrisks drikke fra en restaurant eller café? De findes nemlig hos udvalgte steder rundt i hele Danmark.

 

Smagfulde drikke

Udvalgt af drikke er stort, og du finder både sodavand, juice, shots og spændende frugtdrikke. Ikke mindst finder du også den velkendte og populære drik Ginger beer. Tilbage i 2012 vandt drikken Politikens økologiske guldpris.

Sodavand
Nyd en kølig sodavand fra Naturfrisk næste gang du trænger til at slukke din tørst, eller måske til fødselsdagen? Du finder mange forskellige smagsvarianter som appelsinbrus, cola classic, hindbærbrus, hyldebrus, lemon osv. Alle sodavand er sødet med økologisk rørsukker, der giver en lækker sødme alle vil synes om.

Juice
Lækker koldpresset juice der smager fantastisk. Vælg mellem juice med smag af havtorn, pink grape, appelsin, gulerod, hindbær, æble, hyldeblomst, mango, rødbede og mange andre. Start dagen ud med et koldt glas økologisk juice.

Ingefærshot
Flere og flere nyder et shot med ingefær om morgenen eller i løbet af dagen. Nogen gør det på grund af den friske smag, andre gør det fordi de mener det gavner deres krop. Mange laver deres egen ingefærshot hjemme i køkkenet, men er det ikke noget du har lyst til at give dig i kast med, kan du vælge en af de friske varianter fra Naturfrisk. Vælg mellem ingefær med gulerod, ingefær med rødbede eller rent ingefær.

 

Find Naturfrisk hos Helsam

Vælg de drikke du kunne tænke dig fra Naturfrisk, og bestiller du online, kan du få dine varer leveret helt gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også mere end velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning. Vil du være sikker på at kunne få den drik du ønsker, er det en god idé at bestille online, da vores butikker ikke ligger inde med alle varianter.