Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Naturli

Hvis du søger efter produkter der er plantebaserede, og som er økologiske, så har du fundet dem lige her. Naturli’s passion er at give deres kunder spændende madoplevelser, med fødevarer udelukkende baseret på planter. Det vil sige – ingen animalske produkter. Hvorfor ikke gøre brug af alle de planter der findes i verden? De er et sundt og miljøvenligt alternativ til animalske fødevarer.

Naturli Foods har hjemme i AGRO Foodpark i Aarhus, hvor folkene bag er mennesker der brænder for Naturli og filosofien om plantebaserede fødevarer.

Ifølge Naturli bør vi alle:

Spise og drikke mere fra planteriget – Så er der nok til alle.
Leve livet enkelt – Naturen er det bedste spisekammer.
Vælge kvalitet – Fordi du fortjener det bedste.
Nul GMO – Fordi Naturli ønsker natur på naturens præmisser.

Naturli’ arbejder på at komme plastikforurening til livs. Vi skal kunne give verden videre uden plastik alle vegne. Derfor består al emballage af mindst 50 % genbrugsplastik.

Naturli's sortiment | Populære produkter | Naturli hos Helsam

Sortér efter

Mærker

13 produkter
Sortér efter

Naturli - plantebaserede produkter

Naturli’s sortiment

Hos Helsam finder du et spændende udvalg af Naturli’s økologiske produkter. Nogle produkter er gluten- og laktosefri, andre er vegansk. Gå på opdagelse mellem produkter som plantefars, plantebaserede drikke, olier og smørpålæg. Især Naturli Soyadrik er blevet populær hos mange. Den fungerer perfekt som erstatning for mælk.

 

Populære produkter

Nogle af de mest populære produkter fra Naturli’s sortiment er ris- og mandeldrikke. De i forskellige smagsvarianter, og så er de fri for laktose, mælkeprotein og andre komælksbestanddele. Naturli’s produkter er et sikkert valg og naturligt valg for alle der ønsker at spise mindre kød.

 

Naturli hos Helsam

Prøv et af de spændende produkter fra Naturli. Bestiller du online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i en af vores mange butikker. Vi giver dig gerne gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.