Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nilens jord

RESTSALG: Spar 30% KUN på Helsam.dk. Så længe lager haves.

Ingen parfumer eller æteriske olier – det er nogle af nøgleordene bag det danske mærke Nilens Jord. Sortimentet tæller alt fra lækre makeup-produkter til effektiv og skånsom hudpleje. Fælles for det hele er, at det kan anvendes af alle aldersgrupper.

Du finder et stort udvalg af Nilens Jord her på siden.

Makeup med holdning | Hvad indeholder produkterne? | Hvilke produkter er der i sortimentet?
Allergivenlig hudpleje | Er du allergiker? | Køb Nilens Jord på Helsam.dk
Sortér efter

Mærker

4 produkter
Sortér efter

Makeup fra Nilens Jord

Makeup med holdning

Det hele startede med en solskinspudder i en lille lerkrukke i 1982. Både indhold og emballage var inspireret af de gamle egyptere og sydens sol, men tilpasset de skandinaviske kvinder. De gamle egyptere blev ligeledes inspirationen til navnet på mærket, der meget passende blev Nilens Jord.

Lars og Berit Jacobsson, ægteparret bag Nilens Jord, grundlagde i 1982 kosmetikmærket, der havde fokus på kvalitet og som senere skulle vise sig at blive en stor succes. Den lille, brune lerkrukke er siden blevet karakteristika for Nilens Jord – og solskinspudderen noget af en bestseller, men er langt fra det eneste, du kan finde i Nilens Jords brede sortiment af kosmetik- og skønhedsprodukter.

 

Hvad indeholder produkterne?

I begyndelsen af 90’erne fjernede Nilens Jord parfume og parabener fra alle deres produkter. Det var de i sin tid de eneste, der turde gøre. Dengang var det noget af en satsning for det danske kosmetikmærke, men heldigvis blev de parfumefrie produkter en stor succes. Senere fjernede Nilens Jord også de æteriske olier fra produkterne. Udover hverken parfume, parabener eller æteriske olier, er der i produkterne udeladt en lang række andre øvrige indholdsstoffer, som et flertal af brugere har allergier overfor.

En stor del af Nilens Jords produkter er blevet certificereret af Allergy Certified og har fået det internationale stempel AllergyCertified. Stemplet gives til det produkt eller de produktserier, hvor der er mindst mulig risiko for allergi. Det gør sig bl.a. gældende for tre mascaraer fra Nilens Jord, der indeholder et minimalt indhold af nikkel og dermed kan anvendes af nikkelallergikere. Allergicertificeringen betyder altså, at du, på trods af allergi, kan bruge en lang række af Nilens Jords produkter. På det enkelte produkt findes informationer om, i hvor høj en grad, det er allergivenligt.

 

Hvilke produkter er der i sortimentet?

I kategorien med makeup finder du alt til din makeup-samling. Inden for øjenmakeup gælder det mascara, eyeliner og øjenskygge i et væld af smukke farver, ligesom du til ansigtet kan finde en blush, foundation eller concealer, der passer lige til dig. Vi har også alt, du skal bruge af redskaber som fx børster og pensler. Til neglene har Nilens Jord et bredt udvalg af neglelakker i smukke, glansfulde farver. I udvalget af neglelak finder du alt fra de klassiske nuancer til de mere utraditionelle farver.

 

Allergivenlig hudpleje

Nilens Jord startede egentligt med makeup, men siden er der kommet hudpleje til. Hudplejen fortsætter i samme tråd som kosmetikserien og er således også helt fri for både parfume, parabener og æteriske olier. Hudplejeserien udmærker sig især også ved, at alle produkterne heri har fået det internationale stempel AllergyCertified.

I hudplejeserien finder du produkter til hver af de forskellige hudtyper. Det gælder bl.a. normal, tør og moden hud. Nilens Jord har desuden en række produkter, der er anvendelige til alle hudtyper. Du finder alt, du skal bruge til din daglige hudplejerutine, herunder produkter som rensegele eller -skum til afrensning samt ansigtscremer, serummer og olier for den ultimative fugtpleje. Hvis kroppen skal have samme forkælelse, finder du ligeledes lækre kropsprodukter. Fælles for samtlige af hudplejeprodukterne er, at de alle er skånsomme, men stadigvæk effektive.

 

Er du allergiker?

Risikoen for at få allergi stiger desværre med alderen, hvorfor det især er modne kvinder, der oplever allergiske reaktioner, når de anvender makeup. Grunden hertil skal findes i, at jo længere tid, du bruger et produkt, jo større er risikoen for, at du senere bliver allergisk over for det. Bare fordi man er allergiker, er det ikke ensbetydende med, at man ikke har lyst til at gå med makeup, parfume eller anvende hudplejeprodukter.

Er du allergiker? Ud over naturligvis at anvende produkter fra fx Nilens Jord, der er parfume- og parabenefri samt allergivenlige, og som har AllergyCertified-stemplet, kan du med fordel gå efter Astma-Allergi Danmarks guidelines, når det kommer til brugen af makeup. Disse går på, at du skal:

  1. Undlade at bruge makeup hver dag. Skej hellere ud med makeuppen en gang imellem.
  2. Gå efter de tørre makeup-produkter.
  3. Rense ansigtet fri for makeup inden sengetid.
  4. Prioritere dine produkter, og finde ud af, hvilke du absolut ikke kan leve uden – hvad end de er med parfume eller nogle andre stoffer, som du er allergisk overfor. De produkter, du bruger herudover, skal du derimod vælge helt uden disse stoffer.

Hvis du vil læse mere om forskellige allergier og få gode råd til bl.a. forebyggelse og livet som allergiker, finder du en lang række brugbare artikler i vores artikeldatabase om allergi og intolerans.

 

Køb Nilens Jord på Helsam.dk

Vælg det makeup og de hudplejeprodukter fra Nilens Jord, der passer til din stil og dine præferencer, her på Helsam.dk. Vi er Danmarks største helseshop på nettet, så vi er sikre på, at du finder alt det, du skal bruge. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik