Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nordic Naturals

Har du svært ved at få dækket dit behov for de vigtige omega-3-fedtsyrer, eller vil du gerne være på den sikre side, kan du med fordel tage et tilskud af fiskeolie fra Nordic Naturals. Nordic Naturals har vundet flere internationale priser pga. deres fiskeolie, som har en høj kvalitet og renhed.

Husk den vigtige fiskeolie | Nordic Naturals hos Helsam

Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Dæk dit Omega 3-behov med Nordic Naturals

Husk den vigtige fiskeolie

Det kan være svært at få spist de 300 gram fisk om ugen, som det anbefales, for at vi kan få nok fiskeolie og dermed omega-3. Derfor kan det være en god idé at tage et kosttilskud i form af en god fiskeolie som den fra Nordic Naturals, så du får den fiskeolie, som din krop har brug for, for at kunne fungere optimalt.

Ved at tage et dagligt tilskud af fiskeolie fra Nordic Naturals får du alt det gode fra fisk uden at have besværet med at skulle tilberede det. Det kan også være, at du slet ikke bryder dig om fisk. Med et par kapsler eller en tsk. af de flydende fiskeolier fra Nordic Naturals, er dit daglige behov for Omega-3 opfyldt, uden at du behøver spise de anbefalede 300 gram fisk om hver uge.

Det er ikke længere nogen nyhed, at fiskeolie med omega-3-fedtsyrer er gode for hjerne, hjerte og syn. Et dagligt indtag af 250 mg DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn. Et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Det har flere videnskabelige undersøgelser allerede slået fast. Med fiskeolie fra Nordic Naturals får du de essentielle fedtsyrer i en let optagelig form, nemlig triglyceridform.

Omega-3 fiskeolien fra Nordic Naturals kommer fra fede fisk som eksempelvis sardiner og ansjoser. Der er således brugt de bedste råvarer, og olien er fremstillet under beskyttede forhold, som lever op til de strenge krav til produktionen. Fiskeolierne fra Nordic Naturals er derfor af høj kvalitet, meget rene og indeholder ingen tungmetaller. Og så smager den ikke af fisk eller giver sure opstød.

 

Nordic Naturals hos Helsam

Hos Helsam finder du et stort udvalg af fiskeolie fra Nordic Naturals. Fiskeolien fås både i flydende- og kapselform, og med eller uden smagen af citrus. Vælg det produkt der passer bedst til dig, og husk du kan få det sendt gratis til din nærmeste Helsam butik.