Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nvey Eco

- interesserer sig for vores forbrugeres helbred og for miljøet og vi bruger udelukkende regulerede, anerkendte og sikre ingredienser passende til farve makeup.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

NVEY ECO

Hos NVEY ECO vi af den opfattelse at man skal gå hele vejen når man ønsker at lave et økologisk produkt og få det certificeret økologisk! Derfor er NVEY ECO makeup NATRUE og NSF certificeret.

Som pioner indenfor økologisk farve makeup bruger NVEY ECO kun ingredienser som er både plejende og nærende for vores hud. En anden fordel ved at bruge økologiske produkter er at give din hud og krop en pause fra kemikalier.
Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr.

NVEY ECO gør op med myten om at ydeevne og påføring reduceres ved valget af økologi makeup. Gennem udviklingen har vi formået at leverer høj ydeevne hvad angår farver og karakteristisk lang holdbarhed som kendetegner NVEY ECO makeup internationalt.

NVEY ECO har været dedikeret til økologi siden lanceringen og har modtaget priser år efter år for at producere produkter med høj ydeevne, og er blevet rost af skønhedsredaktører for at udfordre og omdefinere traditionerne inden for farvet makeup.