Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Oil of Life

Oil of Life (eller ”Livets Olie”) er økologiske olier som bl.a. indeholder oliven, hørfrø, hampefrø og kokos. Alle olierne er uraffinerede og koldpressede ved lav temperatur og har derfor en høj kvalitet. Olierne indeholder de essentielle omega 3 og 6 fedtsyrer.

Oil of Life er produceret af DinSundhed.net, som er en mindre, økologisk producent og distributør af sunde fødevarer og helsekost. 

DinSundhed.net’s mission er, at bruge naturens muligheder for at skabe og vedligeholde den optimale biologiske balance for den enkelte, uanset køn og alder. DinSundhed.net’s grundlæggende udgangspunkt er, at sundhed skal være for alle - økologisk, hvis muligt, og til priser, der gør det attraktivt at skabe og opretholde optimal biologisk balance. Derudover har DinSundhed.net et grundlæggende princip om, at det skal være ”bedst muligt, hurtigst muligt, billigst muligt.”

Hvordan virker Livets Olie? | Hvor meget skal jeg indtage?
Hvad er de essentielle fedtsyrer? | Livets Olie hos Helsam

Sortér efter

Mærker

14 produkter
Sortér efter

Din guide til Livets Olie

Hvordan virker Livets Olie?

Livets Olie består af en bred serie inden for olier, med essentielle fedtsyrer og næringsstoffer. Uanset om du er barn, voksen, kvinde eller mand, er der en olie du kan benytte. DinSundhed.net har udviklet en olie specielt til kvinder og en til mænd.

Hvis du er i gang med et vægttab, eller overvejer at starte, kan du også benytte Livets Olie. Ved at indtage daglige shots af Livets Olie, opnår du indtagelse af sunde næringsstoffer.

Hvor meget skal jeg indtage?

Der er ingen daglig anbefalet dosis for Livets Olie, men det anbefales at holde sig til den mængde der står beskrevet på produktet.

Hvad er de essentielle fedtsyrer?

Din krop har dagligt brug for sunde og nærende fedtsyrer. Fedtsyrerne kan din krop ikke selv producere, og derfor må den have dem tilført gennem kosten. Omega 3 og omega 6 fedtsyrerne findes i fisk og planter, og hvis du ikke formår at indtage nok, kan du supplere med et dagligt tilskud i form af olie.

Fedtsyrerne fungerer grundlæggende på den måde, at de påvirker og beskytter cellerne i kroppen. Samtidig blødgør de cellevæggene og cellemembranerne og holder disse elastiske, stærke og optimale for den livsvigtige cellefunktion.

  • Omega 3: Er flerumættede fedtsyrer, der især findes i fede fisk og enkelte planter. Omega 3 omfatter både EPA syre og DHA syre i fisk, og ALA i planter. Vegetabilske fødevarer der indeholder ALA er bl.a.: hørfrø, nødder, grønkål og andre grønne bladgrøntsager.

     

  • Omega 6: Er ligesom omega 3 flerumættede fedtsyrer, men til forskel fra omega 3, findes den ikke i fisk, men oftest i planteolier som vindruekerneolie, majsolie og solsikkeolie. Linolsyre findes i planteolier, og arachidonsyre findes i animalske fødevarer.

Livets Olie hos Helsam

Hos Helsam fører vi et bredt udvalg inden for Livets Olier / Oil of Life. Du kan få Livets Olie i flydende- og kapselform. Find den olie du tænker at prøve, og husk at du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.