Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

OXD

Her på siden finder du hele udvalget af produkter fra OXD sportsserien. OXD er kendt over hele verden, bl.a. for den populære OXD Intense Heat Cream. Køb dit favorit OXD-produkt hos Helsam.
Sortér efter

Mærker

10 produkter
Sortér efter

Hvad er OXD?

OXD er en serie af produkter til både professionelle og amatør sportsudøvere. Du kan altså bruge de lækre produkter, uanset dit aktivitetsniveau. Ømme muskler kan ramme alle – selv dig som sidder på kontor. Til lindring af ømme muskler og muskelspændinger, er OXD intense heat creme og den kølende OXD gel de perfekte valg. Du kan læse mere om produkterne fra OXD herunder.

 

OXD produkter

Ved du allerede hvad OXD produkterne kan? Hvis ikke, så læs med her, hvor vi guider dig til en lidt bedre forståelse af de forskellige OXD produkter. 

 • OXD varmecreme
  Varmecremen, også kaldet intense heat cream, er en varmecreme som anvendes til opvarmning af musklerne. Det er særligt fordelagtigt, hvis du skal være fysisk aktiv i forbindelse med træning – eller havearbejde. Lad varmecremen trænge ind i musklerne hvor den virker, inden du begynder det fysisk krævende arbejde. Du kan selvfølgelig også bruge OXD intense heat cream til lindring af ømme og smertende muskler efter træning/arbejde. Findes i to størrelser: 100 ml tube og 1000 ml pumpe.

 • OXD kølegel
  Kølegelen fra OXD er udviklet til brug efter fysisk krævende aktivitet, hvor musklerne har brug for at restituere. Gelens kølende virkning kan give hvile til musklerne. Gelen findes i to størrelser: 100 ml tube og 1000 ml pumpe.

 • OXD vaseline
  Beskyt huden mod irritation og gnavesår. OXD vaselinen lægger en beskyttende hinde på huden, f.eks. på inderlår og brystvorter. 

 • OXD massageolie
  Den neutrale OXD massageolie er både farveløs og uden duft. Den er perfekt til muskelmassage og så virker den blødgørende på huden. Bug den overalt på kroppen.

 

Køb OXD hos Helsam

Hos Helsam finder du hele udvalget af OXD sportsprodukterne. Køb OXD online på helsam.dk eller besøg os i en af vores butikker. Har vi ikke det OXD produkt du ønsker, på lager i butikken, så bestiller vi det gerne hjem – selvfølgelig uden det koster mere for dig. Du finder din nærmeste Helsam-butik lige her.