Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

ØKOlogisk

Med et produkt fra ØKOlogisk er du sikret et bæredygtigt, skånsomt og økologisk certificeret produkt, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og som bærer det nordiske miljømærke Svanen.

OmHistorienProduktserieCertificeringerØkologisk hos Helsam

Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Økologisk

Om ØKOlogisk

Med et produkt fra ØKOlogisk er du sikret et bæredygtigt, skånsomt og økologisk certificeret produkt, der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og som bærer det nordiske miljømærke Svanen.

ØKOlogisk serien kan bruges af alle i familien – både børn og voksne. Der er ingen tilsatte farver og parfumer.

Med et plejeprodukt fra ØKOlogisk får du et produkt der er skabt med tanker på miljøet. Alle ingredienser der anvendes er milde for både mennesker og natur. Ingredienserne er allergivenlige og stammer fra certificerede leverandører. På den måde er du sikret fantastiske produkter der er skånsomme, og som påvirker natur og miljø mindst muligt. Næsten alle produkter er dermatologisk testede, og er produceret ud fra certifikaterne: Nordic Ecolabel, Danish Asthma & Allergy Association label, the European ECOCERT label og the International Food Standard. Du finder certifikaterne på det enkelte produkt.

Historien

ØKOlogisk er en serie af plejeprodukter udviklet af Allison. Allison blev grundlagt tilbage i 1970, og er i dag en ledende producent inden for skønhedsprodukter til ansigt, hår og krop.

Hos Allison er det naturligt at være passioneret i arbejdet med alle produkter. Det er i naturen at ny inspiration findes, når nye produkter udvikles. Gennem naturen findes de bedste kombinationer af naturlige ingredienser der tilsammen giver smukke resultater som både kan ses og føles.

Allison’s motto lyder ”Beauty is in our nature” – dette kommer til udtryk gennem deres nye serie “ØKOlogisk”.

Produktserie

ØKOlogisk serien består af body lotion, body shampoo, dagcreme, gel, olie og serum, deodoranter, fodcreme, balsam, intimpleje, natcreme, sæbe og renseprodukter til krop og ansigt.

Størstedelen af plejeprodukterne indeholder aloe vera og olivenolie der tilsammen giver fugt og blødgør hud og hår på en naturlig og effektiv måde. Aloe vera har gennem mange år været brugt i hudplejeprodukter, og det er derfor ikke uden grund, at den stadig bruges i stor stil.

Certificeringer

Produkterne er økologisk certificerede og bærer både Astma-Allergi Danmark mærket, samt det nordiske miljømærke Svanen. Dette er din garanti for produkter der er skånsomme og miljøvenlige.

ØKOlogisk hos Helsam

Gå på opdagelse i vores sortiment af produkter fra ØKOlogisk. Du vil helt sikkert synes godt om de økologiske hud- og kropsplejeprodukter til dig og familien. ØKOlogisk produkterne kan bestilles her på Helsam.dk, eller i en af vores mange spændende butikker. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.