Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pacifica

Pacifica er parfume til kvinder, som fås som roll-on og spray. Parfumerne er sjove, friske og naturlige. Den fikse roll-on fra Pacifica er lige til at tage med i tasken, så du altid har din yndlingsduft ved hånden. Den blanke stålkugle doserer parfumen perfekt, når den ruller henover huden og efterlader den skønneste duft af Pacifica. Sprayflaskerne er dekoreret i vintage stil.
Sortér efter

Mærker

1 produkter
Sortér efter

Skønne vintage-dufte fra Pacifica

Parfumerne fra Pacifica er udviklet af amerikanske Brook Harvey-Taylor personligt. Brook Harvey-Taylor’s fascination af duftenes magiske verden startede, da hun som teenager faldt over Tom Robbin’s roman Jitterbug Perfume. Robin’s bog inspirerede hende til at følge sin næse og lovede, at hvis hun gjorde dét, ville verden ligger for hendes fødder. Senere mødte Book filmfotografen Billy og sammen skabte de Pacifica, som i dag er blevet et frisk pust inden for duftenes verden. Pacifica er et autentisk udtryk for parrets ægte glæde ved at være i live, og det er vigtigt for Brook og Billy, at deres produkter bringer ægte glæde blandt kunderne.

Parfumerne fra Pacifica er lavet af naturlig alkohol baseret på korn og tilsat naturlige essentielle olier. Desuden er brugt de bedste bæredygtige ingredienser. Pacifica indeholder således naturlige ingredienser og er fremstillet uden brug af dyreforsøg, animalske ingredienser, propylene glycol, parabener, phthlater, sulfater og GMO.