Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Pekana

Pekana dækker over 70 homøopatisk-spagyriske lægemidler uden godkendte terapeutisk indikationer. Produkterne er fremstillet i Tyskland af Pekana Naturlægemiddel GmbH under løbende farmaceutisk kvalitetskontrol. Produkterne er registreret og dokumenteret efter gældende EU-lovgivning. 
Sortér efter

Mærker

46 produkter
Sortér efter

Naturlige lægemidler fra PEKANA

PEKANA er en mellemstor, familieejet virksomhed, som drives af sin medstifter Katharina Beyersdorff. Virksomheden er beliggende i Kisslegg i den syd-østlige del af Tyskland. I dette landlige miljø har Pekana produceret homøopatisk-spagyriske lægemidler siden begyndelsen af 1980'erne.

Produktsortimentet fra Pekana består af 70 komplekse homøopatisk-spagyriske løsninger.

Pekanas navn er dannet ud fra navnene på grundlæggerparret Peter og Katharina Beyersdorff:
PE(ter), KA(tharina) og NA(turlige lægemidler).

Pekanas historie begynder med Peter Beyersdorff, som blev født 1928 i Stettin. Dengang kunne ingen forestille sig, at en så forfærdelig begivenhed som Første Verdenskrig ville gentage sig blot to årtier efter første verdenskrig var slut. De, der levede gennem disse år, var dybt præget af begivenhederne. Det var en tid, der krævede ofre, disciplin og fleksibilitet.

Én af Peter Beyersdorff venner var søn af en farmaceut, så Peter Beyersdorff fik i en tidlig alder indsigt i den måde, hvorpå et apotek blev kørt. Og det var netop denne profession, der skulle blive den unge mand fra Stettin’s helt store passion. Da krigen var slut, afsluttede Peter Beyersdorff en to-årig læretid, og derefter begyndte han at studere farmakologi ved universitetet i Tübingen, som han med succes afsluttede med en grad som farmaceut i 1957. Fra det tidspunkt blev Sydtyskland blev hans private og professionel hjem. I 1962 blev han tildelt sin videnskabelige doktorgrad.

Peters første leasede apotek blev efterfulgt af 1961-etableringen af Burg Apotek i Badens Sulzfeld. Han begyndte at forske i mulige alternativer til det udbud af lægemidler, der eksisterede på det tidspunkt. Dette førte ham til - i løbet af 10 år - at udvikle et sortiment af homøopatiske midler bestående af 70 produkter.

I 1978 mødtes Katharina og Peter Beyersdorff på et apotekt. Parret blev hurtigt forenet i deres store kærlighed til naturen og deres begejstring for fremstilling af produkter af naturlig oprindelse.