Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Raunsborg Nordic

Hvorfor egentlig gøre hud- og hårpleje kompliceret, når det i virkeligheden kan være så enkelt? Dét er filosofien bag denne umådeligt skønne serie fra danske Raunsborg, som siden 2011 har specialiseret sig i pleje til dig og din krop. Udgangspunktet er såre simpelt: Tag alle de gode ingredienser, naturen kan tilbyde og sæt dem sammen i en serie af milde, men effektive produkter og vidunderlige dufte, som giver velvære til både krop og sjæl. Raunsborg Nordic er ældgammel visdom og den nyeste videnskab i skøn forening, hvor nøglen til et smukt ydre først og fremmest skal findes i de planter og urter, som pryder det smukke nordiske landskab.

Naturen kan nemlig skabe små mirakler, hvis blot den får plads til at udfolde sig – og dét får den uden tvivl lov til i produkterne fra Raunsborg Nordic.

Århundreders viden giver nyt liv til din hud | Raunsborg til den nordiske mand
Danskproduceret hudpleje, når det er allerbedst

Vis som

Mærker

1 produkter
Vis som

Hudpleje og dufte fra Raunsborg Nordic

Århundreders viden giver nyt liv til din hud 

Gennem generationer har nordens kloge kvinder samlet viden om den natur, der omgiver dem og gjort sig værdifulde erfaringer om dens plejende og forskønnende egenskaber. Med de specialudviklede serier Raunsborg Nordic og Raunsborg MAN er disse gamle principper atter blevet vakt til live i simple produkter baseret på naturens bugnende skatkammer. Inspirationen til hvert enkelt produkt er fundet i Flora Danica, det århundrede gamle opslagsværk om nordiske planter, blomster og urter. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og kombineret med de nyeste teknikker inden for hud- og hårpleje, ligesom selve produktionen er udført af de bedste danske fagfolk. Med Raunsborg er du derfor sikret en ægte skønhedsoplevelse.

Raunsborg til den nordiske mand 

Personlig pleje er som bekendt ikke kun forbeholdt kvinder. Tværtimod har den mandlige hud brug for særlig omsorg, da den er både tykkere og grovere i teksturen end den kvindelige. Derfor har Raunsborg udviklet hudplejeserien Raunsborg MAN specielt til den nordiske mands plejebehov. Serien indeholder både renseprodukter, fugtpleje til krop og ansigt, og ikke mindst dybe, maskuline dufte med noter, der er inspireret af vikingetidens livsstil og den vilde natur. Ligesom med Raunsborgs øvrige serier er der fokus på naturlige ingredienser og du vil i produkterne fra Raunsborg MAN derfor kunne finde ekstrakter fra agurk, blæretang, hvid pilebark og andre planter fra den nordiske flora.

Danskproduceret hudpleje, når det er allerbedst 

Når du køber pleje til hud og hår eller dufte fra Raunsborg, køber du samtidig hundrede procent dansk. Alle faser af produktionen bliver varetaget i Danmark under optimale forhold, lige fra idéudvikling til det færdige produkt. Ingredienserne af sammensat af naturligt forekommende blomster og urter fra den skandinaviske natur, og alle produkter er designet af Jim Lyngvild, der i samarbejde med fynske Plum A/S står bag mærket Raunsborg. Filosofien bag mærket er nordisk skønhed, gjort helt enkelt – og så er det tilmed også helt igennem made in Denmark.

Hos Helsam kan du altid gå på opdagelse i vores brede sortiment af pleje- og skønhedsprodukterne fra Raunsborg Nordic og Raunsborg MAN.