Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

RawBite

Mangler du en sund snack du nemt kan have med på arbejde eller studie? Skal den kunne nydes af mange?
Så skal du prøve en RawBite.
RawBite er grundlagt i Danmark af Morten, Nikolaj & Rolf. Deres mål var at skabe en fødevare der var enkel, sund og rå. Derudover skulle den have en fantastisk smag, og kunne medbringes og nydes uanset hvor den medbringes. Produktet, som kom ud af dette, var den økologiske frugt og nøddebar RawBite.

Siden den første RawBite blev udviklet på køkkenbordet, er interessen vokset støt både i Danmark og i de andre lande, hvor RawBite forhandles. Læs meget mere om RawBite og de forskellige smagsvarianter her på siden.

Hvad er RawBite? | Folkene bag RawBite | Økologiske barer | RawBite hos Helsam

 rawbite brand
Sortér efter

Mærker

13 produkter
Sortér efter

RawBite: Naturlige og økologiske barer

Hvad er RawBite?

RawBite er en økologisk frugt- og nøddebar, som kun indeholder naturlige råvarer og som samtidig er glutenfri og laktosefri. Barerne indeholder kun naturligt forekommende sukker fra frugt.

Du finder RawBite i 8 velsmagende varianter:
Cashew
Raw Cacao
Coconut
Spicy Lime
Vanilla Berries
Apple Cinnamon
Protein
Peanut.

RawBite er drevet af enkelhed, glæde og stor begejstring for produktet. Køkkenbordet er efterhånden for småt til selve produktionen, men det er stadig her at opskrifterne udvikles, og der stoppes ikke før smagen er fantastisk og perfekt. Selve produktionen udføres med stor respekt for de naturlige råvarer, som forarbejdes skånsomt og uden brug af opvarmning. Det betyder, at det færdige produkt er fyldt med næringsstoffer og er af høj kvalitet.

 

Folkene bag RawBite

De tre mænd, Morten, Nikolaj og Rolf, mødtes ret tilfældigt. Alligevel er de overbeviste om, at det var skæbnen der stod for at bringe dem sammen. Det gjorde det nemlig muligt, at de sammen kunne skabe et produkt der er enkelt og ærligt på samme tid. RawBite gør det nemt og overskueligt for andre, der ønsker at tilføje en rå og yderst velsmagende bid af sundhed til deres aktive liv.
RawBite blev i 2011 kåret som årets fødevare af de danske helsekostbutikker. Enjoy every Bite!

 

Økologiske barer

De økologisk frugt- og nøddebarer fra RawBite, indeholder kun naturlige råvarer. Råvarerne er bl.a. nødder, dadler, rosiner, græskarkerner, kakao, limejuice, ingefær, chili og meget andet. Alt sammen dyrket økologisk. Du kan medbringe en RawBite i madpakken på arbejde, i skole eller nyde den som sund og lækker snack derhjemme. Prøv at skære dem i tern og server dem i en skål til festen eller familiehygge i sofaen. Dine børn vil helt sikkert elske dem, som et sundere og sjovere alternativ til slik der er fyldt med sukker og andre tilsætningsstoffer.

 

RawBite hos Helsam

Hos Helsam finder du alle de spændende smagsvarianter fra RawBite. Vælge dem du kunne tænke dig, og bestil dem online her på Helsam.dk. Du kan ved online bestilling vælge, at de skal leveres gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig i dit næste køb.