Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Rømer

Rømer Natur Produkt startede i 1977 som én af Danmarks første helsekostbutikker under navnet Helsekosten. Virksomheden er familieejet og drives stadig af familien Rømer i Silkeborg. Rømer Natur Produkt er en engrosvirksomhed, som producerer og importerer økologiske fødevarer fra hele verden. Rømer Natur Produkt forhandler over 1000 varenumre, som sælges i specialbutikker over hele landet samt her på Helsam.dk.

Udvalget af økologiske produkter er siden begyndelsen steget meget. Hos Helsam finder du mange af Rømers spændende og smagfulde produkter der helt sikkert er vellidt af alle i familien.

Rømer produkter | Populære produkter fra RømerRømer hos Helsam

Sortér efter

Mærker

315 produkter
Sortér efter

Naturlige produkter fra Rømer

Rømer produkter

Rømer Natur Produkt dækker over et bredt sortiment af naturprodukter som: fødevarer, hudpleje og hårplejeprodukter. Fødevarerne er bl.a. tørret frugt, brød, sirup, syltede agurker, mel og kerner, bønner og mange andre spændende varer. Ønsker du at pleje dit hår med økologiske og skånsomme plejeprodukter? Med Rømers shampoo og balsam, er du sikret pleje af håret der gør det blødt og glansfuldt. Til kroppen finder du også shampoo. Uanset hvad du vælger til pleje af din krop og dit hår, er du sikret produkter fremstillet af de fineste råvarer. Olier, cremer og deodoranter finder du også – og ligesom Rømers andre produkter, er de også fremstillet af udvalgte råvarer af høj kvalitet. Sæbe, shampoo og cremer produceres på Rømers eget sæberi, hvilket de er fantastiske til. Med naturlige dufte og skånsomme ingredienser, er din krop sikret en naturlig og nænsom pleje.

Populære produkter fra Rømer

Udvalget af Rømer produkter er stort, men alligevel er der nogle produkter der vækker folks interesse mere end andre. Herunder kan du se en top 5 over populære produkter fra Rømer:

1. Økologisk koldpresset hørfrøolie
- God i salater og fuld af proteiner.

2. Henna cremefarve
- Giver dybde og glød til dit hårs naturlige farve.

3. All round creme
- Kan bruges på hele kroppen. Vegetabilsk og fugtgivende creme.

4. Mandelolie massageolie
- Stort indhold af linolsyre der virker blødgørende og regenererende på hudcellerne.

5. Mandeldrik
- Økologisk mandeldrik uden tilsat sukker og smag.

Du kan se hele udvalget af spændende produkter fra Rømer i vareoversigten herunder.

Rømer hos Helsam

Hos Helsam har vi et stort udvalg inden for Rømer produkter. Hvad enten du ønsker fødevarer, sæber, cremer eller rengøringsmidler, har vi det helt sikkert. Husk du altid kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, eller besøge os i en af vores mange butikker. Vi er klar til at vejlede dig bedst muligt, i dit næste køb hos Helsam.