Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Royal Green

Royal Green´s teer og urtete-infusioner er 100 % økologisk certificeret, og giver dig en helt unik smag, som du ikke har oplevet før og som vil forkæle din smagsløg.

Deres te og urtete-infusioner er bæredygtigt dyrket uden helt uden brug af pesticider, og er høstet på det helt rigtige tidspunkter.
Sortér efter

Mærker

12 produkter
Sortér efter

Når smagsforstærkere anvendes i te og urteteinfusioner, smager du ikke de ingredienser som anvendes i fremstilling så som urter, planter, frugter og blomster.

Bæredygtigt
Teposer af ubleget bionedbrydeligt papir: Royal Green’s teposer er lavet af ubleget papir, uden hæfteklammer og er 100 % bionedbrydelige. 


Produktion
Royal Green’s te og urteteinfusioner bliver produceret i Indien. Næsten alle de økologiske ingredienserne i Royal Green’s te og urteteinfusioner bliver dyrket i Indien og ingredienserne anvendes umiddelbart efter høsten. Ingen smag eller næringsstoffer vil gå tabt, da urterne ikke skal transporteres, men bliver anvendt med det samme, dette er bedre for smagen og miljøet.

Certificeringer
Eco certification
EU/Non-EU
De har modtaget flere Awards for deres velsmagende og økologiske teer bl.a. Great Taste Awards med Clean (2020) og Golden Turmeric Tea (2019)