Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sanotint

Den prisvindende Sanotint-serie består af hårfarveserierne Classic, Light og Reflex. De tre hårfarveserier er det milde alternativ til de konventionelle hårfarver på markedet.  Sanotint serien består yderligere af en hårmascaraserie i fire nuancer, shampooserie, balsamserie, hårkur, hårolier samt styling produkter.
Vis som

Mærker

58 produkter
Vis som

Sanotint hårfarveserie m.m.

Sanotint hårfarveserierne "Classic" (permanent hårfarve i 30 nuancer), "Light" (semi-permanent hårfarve i 12 nuancer) og "Reflex" (skyllefarve i 8 nuancer) er unikke produktserier, der henvender sig til den bevidste forbruger, som ønsker sig et mildt og miljøvenligt produkt. Ydermere er Sanotint hårfarveserier et koncept, der adskiller sig fra andre hårfarver, idet hårfarverne kan anvendes over flere omgange og af denne grund er økonomisk i brug.

Produkterne fra Sanotint er baserede på naturlige planteekstrakter, olier og vitaminer og er en forbrugervenlig og miljøvenlig produktserie. Hårfarveserierne er uden ammoniak, parabener, formaldehyd, silikone, metaller PPD og Ren Resorcinol.

Sanotint hårmascaraserie er en smart og brugbar lille serie af mascaraer, hvis formål er hurtigt at dække udgroningen i hovedbund og tindingerne. Serien fås i fire udvalgte farvetoner og er mild og skånsom mod både hud og hår. Fri for parabener.

Sanotint shampooserie, balsamserie, olier og styling produkter er nænsomme serier der nærer, styrker og skåner sensibel hud og hovedbund og bevarer håret sundt og velplejet. Hele Sanotint serien er bred med mange valgmuligheder inden for shampoo, balsam, hårmaske, hårolie, hårmousse, hårspray og hår gelé.